• Балога закликає вивести вояків із Дебальцево

    Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога на своїй сторінці у facebook звернувся до Президента Петра Порошенка вивести українських військовий із Дебальцево, щоб зберегти їхні життя.

  • Нардеп Петьовка проти прав блогерів

    Ще 12 лютого народний депутат України від Закарпаття Василь Петьовка зареєстрував законопроект №2111, яким обмежуються права інтернет-блогерів. 

  • Закарпатські політики про Мінські угоди

    Як ми повідомляли, у Мінську відбулася зустріч у «нормандському форматі» (Путін-Порошенко-Оланд-Меркель), на якій було підписано договір про врегулюванню конфлікту на Донбасі. Зокрема, було домовлено про припинення вогню від 15 лютого, відведення важкої військової техніки, створення буферної зони, внесення змін в Конституцію України з метою надання більших прав ЛНР та ДНР, звільнення всіх заручників тощо.

  • В Ужгороді відкрито громадську приймальню народного депутата Андрія Лозового

    Відтепер звернутися за захистом порушених конституційних прав та свобод, вирішенням соціально-економічних та інших проблем із проханням чи пропозицією до народного депутата України Андрія Лозового від “Радикальної партії Олега Ляшка” можна через громадську приймальню у вівторок та четвер за адресою: м. Ужгород, вул. І. Франка, 1В, з 10.00 до 15.00. 

Ужгородські активісти збираються завадити будівництву у місті

Ужгородські активісти збираються завадити будівництву у місті

У соцмережі Фейсбук зявилася публікація щодо будівництва будинку на набережній Незалежності. В активістів виникла думка необхідності організувати акції протесту з метою недопущення будівництва. 
Балога просить владу перестати гратися в «оксамитову дипломатію», бо Захід зали

Балога просить владу перестати гратися в «оксамитову дипломатію», бо Захід зали

«Перед вторгненням чергового «гумконвою», факт перетину кордону ми обіцяли визнати актом агресії. Але, боєприпаси уже розвантажені, в ці хвилини ними обстрілюють Дебальцево, білі фури уже повернулися додому, а від нас – ні пари з вуст.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com