image

Балога: Лузери розгорнули проти мене кампанію з дискредитації

Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога пояснив, хто і чому намагається його дискредитувати. 

"Можливо, хоча б зараз, коли радник Авакова цитує Ланя, як цінного свідка у справі про стрілянину в Мукачеві, до людей дійде, що усе це була чітко спланована провокація з дискредитації "Правого сектору". А за одне - можливість звести рахунки зі мною особисто.

Можливо, до людей дійде і те, що занадто підозріло, коли МВС кидає стільки особового складу і техніки на пошуки кількох "правосєків", але усіма силами вигороджує озброєних фанатів марки Adidas.

Вони діють настільки цинічно, наскільки собі не міг дозволити навіть Янукович у свої найкращі часи. Вони не соромляться будувати версії щодо моєї дискредитації на словах людини, яка уже мала проблеми з законом. Вони уже розрахувалися високою посадою з колишнім керівником міліції Закарпаття, який вдало підставив кількох відморозків, що кинуло тінь на репутацію всього "Правого сектору".

Чим більше говорять такі, як Аваков і його радники, тим більше люди розуміють, що це не боротьба з контрабандою. Це боротьба з "Правим сектором", який усім заважає, і з Балогою, чиї рейтинги на Закарпатті перед місцевими виборами багатьом не дають спокою.

З приводу того, що мені закидають, можу сказати одне. Я завжди допомагав закарпатцям, які боронять нашу державу на Сході. І буду допомагати до пих пір, поки у мене буде така можливість. Коли 128-ма бригада їхала на передову, ми закупили їм все, починаючи від туалетного паперу, закінчуючи принтерами і тепловізорами. Бо чиновники були зайняті дерибаном бюджету. Я допомагав і допомагаю військовим з Криму, які не зрадили присязі і яких направили нести службу на Закарпаття. Я допомагав і допомагатиму тим, хто повернувся з фронту з прораненнями, і на кого забила держава.

І я справді допомагав "Правому сектору" рік тому, як допомагав їм кожен, хто хотів змін на краще. Коли Майдан був у подвійному кільці, я привіз людям більше 1 000 касок і протигазів. Якщо це врятувало хоча б одне життя, значить я уже не марно ходжу по цій землі. І я це робив тоді, коли Аваков і йому подібні не злазили зі сцени, і не могли навіть підвезти дрова.

Зараз ці лузери розгорнули проти мене широкомасштабну кампанію з дискредитації. І вони не перші. Янукович боровся зі мною два роки. У нас відбирали мандати, нас змушували вступити в Партію регіонів. Але поламали зуби. Закарпаття було єдиним в Україні, де "регіонали" не почували себе в комфорті. І це був той період, який Аваков спокійно провів у Італії. Але ми не втекли, ми залишилися тут і захищали кожного закарпатця.

З тих людей, які тоді працювали проти нас, один зараз в Ростові, чи де він там, інший - в Москві. Вони теж думали, що зловили Бога за бороду, але час усе розставив на свої місця. І якщо хабарники та зрадники ставлять мені палиці в колеса - це ще одне підтвердження того, що я на правильному шляху. Головне, щоб поки я його пройду, вони повністю не загубили країну. Бо я з Мукачева ніколи нікуди не виїжджав. Я тут жив і буду жити. А у них маршрути уже давно прораховані", - написав Балога в соцмережах.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com