image

Балога: У родини Москаля канадські паспорти, а більшість депутатів - лайно (ВІДЕО)

Одкровення народного депутата від Закарпаття Віктора Балоги в програмі телеканалу ZIK

Народний депутат України від Закарпаття Віктор Балога у програмі "HARD з Влащенко" на телеканалі "ZIK" зробив декілька одкровень.

Найгучніші його заяви стосувалися колег-депутатів та його головного політичного опонента в Закарпатті - голову ОДА Геннадія Москаля.

Що стосується депутатів, то Віктор Балога сказав: 

«Говорячи про Верховну раду як вищий законодавчий орган, скажу, що дуже багато моїх колег –просто лайно, яке прийшло туди заробляти гроші і допомагає президенту розвалювати країну. Та я їх не виню, адже відповідальність за склад парламенту лежить на тих людях, які, отримуючи по сто-двісті гривень, голосували за злодіїв».

На думку Балоги нинішній склад парламенту є одним із найгірших. 

«Якщо сьогодні, дев’яносто відсотків суспільства не хоче бачити нинішніх депутатів, вони мають піти. Хай переобирають хоч кожного року, як в Італії. Процес має відбуватися до тих пір, поки не прийдуть здорові сили, які перейматимуться цією державою», – вважає Балога.

Адже нинішні депутати не здатні покращити життя країни – їм вигідно мати бідне населення, адже тоді народ голосуватиме «гречкою», а не розумом.

«Перед ними стоїть завдання зруйнувати середній клас та обкласти його різноманітними податками. Ми у замкненому колі, адже ані президент, ані прем’єр, ані те болото, яке сидить у парламенті, не хочуть змін. Тож рано чи пізно вулиця скаже своє слово», – переконаний Віктор Балога.

 

Що стосується заяви голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля щодо наявності у Балоги австрійського паспорта, то Віктор Балога на це відповів так:

"Пан Москаль задекларував у 2006 році у румунському місті Сучава квартиру. У мене питання: перебуваючи на державній посаді, де він ці кошти задекларував, чи він їх задекларував під час переходу україно-румунського кордону і на який паспорт? Наскільки мені відомо, то вся його сім’я і діти володіють канадським громадянством. Я офіційно заявляю: добре було би, відповідне посольство підтвердило або спростувало інформацію про австрійський паспорт Балоги. І в той же час посольство Канади підтвердило або спростувало те, що я сьогодні сказав".

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com