image

Балога заговорив про корупцію і любих друзів

Нардеп від Закарпаття Віктор Балога останнім часом все активніше "наїжджає" на владу. Дві з публікацій політика у соцмережі Фейсбук присвячені питанню корупції у країні, з прямими звинуваченнями влади. 

З одного повідомлення нардепа випливає, що прем'єр-міністр сам же й очолює корупцію, хоча всіляко намагається з нею боротися:

"Прем’єр-міністр втілив прекрасний проект – створив реєстр корупціонерів, які працюють у владі. Питання – чому вони ще працюють, а не сидять, але я про інше. Хіба в нашій країні ще є такі, хто не знають прізвища тих, хто очолює корупцію?

Корупцію очолили ті, від кого залежить ухвалення політичних рішень, щоб побороти цю гідру. Ті, які розповідаючи про боротьбу з корупцією, покривають тіньові схеми минулої влади з відмивання грошей в реальному секторі економіки.

Якщо хтось з них хоче мені заперечити, готовий з ними разом піти на поліграф і визначити – хто корупціонер на найвищому рівні і балабол, який годує народ обіцянками, руйнуючи мир в країні", - написав Балога.

 

 

В будь-якій країні Євросоюзу приватні польоти чиновників, оплачені не з власної кишені – це пряма підстава для відставки. Не так давно один член уряду Яценюка поплатився посадою за польоти бортом олігарха з Партії регіонів.

 

Тому, якщо Президент не поставить руба питання відставки креатури прем'єра з посади голови правління «Ощадбанку», який літає чартерами на футбол за гроші олігархів, то це означатиме, що боротьба з корупцією - це боротьба з тими, хто краде по сто гривень інедоторканість для тих, хто зловживає владою на сотні тисяч і мільйони гривень.

 

З нетерпінням чекаю на рішення Гаранта. Хотілося б побачити, чи готовий він вести боротьбу з таким явищем як корупція. Хоча, скажу відверто – кишка тонка.

Чи любих друзів здавати не можна?", - йдеться на особистій сторінці Балоги у соцмережі Фейсбук. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com