image

Балога заступився за свого головного опонента - Москаля. Жартома

Попри те, що Віктор Балога та Геннадій Москаль є непримиренними політичними опонентами, Балога, хоч і напівжартома, заступився перед Москалем, коли над ним повисла загроза відставки

Останнім часом Геннадій Москаль, який, в принципі, був поставлений керувати Закарпаттям з метою приборкати панування на Закарпатті родини Балог, активізував нападки на свого опонента. 

Балоги час від часу "кусають" Москаля. Чого варта історія з перейменуванням провулку Трудового у циганському районі Мукачева на "тупик Москаля". Москаль тоді так розізлився, що сказав Балогам: "Ви мене бачите в гробу, а я вас!".  Трохи дивно, але якоїсь організованої опозиції до Москаля з боку Балог немає.

Конфлікт загострився останніми днями, коли Москаль вирішив відібрати у Балог 350 гектарів землі в Синяку. Окрім того, Геннадій Москаль ініціював повернення у держвласність замку "Паланок". 

І ось, загроза нависла над самим Москалем, коли деякі нардепи з трибуни Верховної Ради попросили главу уряду дати оцінку голові Закарпатської ОДА щодо ігнорування сепаратистських загроз. 

І як не дивно, Віктор Балога написав у соцмережах такий пост:

"Закликаю учасників коаліції, БПП, «Народний Фронт», та усіх, хто зазіхає на крісло Москаля, залишити діда в спокою.

Він багато років життя віддав народу України і не заслуговує на відставку. Не зважаючи на те, що на Закарпатті чужих не приймають, але Геннадія Геннадійовича ми полюбили, як рідного. Особливо – наші закарпатські угорці і русини. Тому, щоб ви там у Києві не робили, ми його вам уже не віддамо. Бо завдяки йому наше непросте життя стало веселішим, яскравішим і не таким буденним.

Геть руки від Москаля.)))"

Це жартівливий допис і кожен його приймає по-своєму. Але у той же час, Балога не написав нічого гнівного проти Москаля і не став на бік тих політиків, які розхитують крісло під головою Закарпатської ОДА. Цікаво, як такий хід Балоги розцінить сам Москаль.

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com