image

Чергова словесна дуель Балоги та Москаля

Нардеп Віктор Балога не перестає звинувачувати голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля у всіх гріхах. Москаль відповідає тою ж монетою

Останнє звинувачення стосувалося корупції на митниці.

«В Одеській області йде боротьба з корупцією. Останній приклад - ОПЗ, через який злодії з парламентської більшості кусають Мішу. Значить - добре їм на горло наступив.

А на Закарпатті все з точністю до навпаки. Корупціонери, яких звільнили з одеської митниці, тікають до нас і тут їм дають посади. Обласна влада очолює корупцію, бандитизм, вирубку лісу. Партія Президента програла вибори в обласну раду, але щоб зберегти владу - об'єднується з "Опозиційним блоком" і екс-"регіоналами" з "Відродження".

Принципи для них - лише ширма. Головне - гроші і схеми. Заради цього сьогодні вони готові об'єднуватися з людьми Януковича, а завтра, якщо буде потрібно - з легкістю продадуться Путіну. Різниця між ними і попередниками якщо є, то дуже незначна. Шкода, що країна так помилилася у своєму виборі, бо ще один клептократичний режим народ просто не витримає», -- написав Віктор Балога у соцмережах.

У свою чергу Геннадій Москаль не забарився з відповіддю.

«На Закарпаття не переведено жодного працівника Одеської митниці. Керівник Закарпатської митниці прийшов сюди із Запорізької митниці, тому твердження Блоги про «корупціонерів, яких звільнили з Одеської митниці і втекли на Закарпаття» – якась хвороблива маячня, викликана очевидно тим, що люди «ЄЦу» вже не можуть займатися контрабандою. Я вже не кажу про звинувачення в корупції, бандитизмі, вирубці лісу чи об’єднанні з екс-регіоналами, які продукує цей політичний «стратег» через свої кишенькові ЗМІ.

Найбільша корупція в області пов’язана саме з кланом Балог, і останній паводок став тому наочним підтвердженням. Невелика вода розмила дамби, на будівництво яких при Балозі виділялися величезні бюджетні кошти, тільки тому, що ці кошти були банально вкрадені. Взагалі, людина, яка на президентських виборах агітувала за Януковича, а далі працювала при ньому міністром МНС, за що потрапила під люстрацію, не має морального права називати когось «екс-регіоналом». Бо це звинувачення самого себе.

«Заяви», «викриття» і брехливі «сенсації» від Балоги викликані тільки тим, що його усунули від грошових потоків на Закарпатті. Усе, що залишилося лідеру «всеукраїнської» сімейної партії «ЄЦ» – це займатися писаниною в соцмережах», -- прокоментував Геннадій Москаль.

Як ми повідомляли, перша словесна дуель між балогою та Москалем відбулася саме через паводок.

Фото ПМГ.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com