image

Чи є в Ужгороді лабораторія США з виготовлення хімічної зброї

Про таку лабораторію заявив колишній заступник Генпрокурора України Ренат Кузьмін, а екс-мер Ужгорода зробив відкрите звернення з цього приводу

Звичайно, що минула влада України заслуговує на покарання. І не варто сприймати критику серйозно критику «минулих» щодо діянь нинішньої влади, хоча нинішню владу є за що критикувати. Бо «минулі» прагнуть реваншу. Але насторожив допис колишнього заступника Генпрокурора періоду Януковича, заступника голови Ради нацбезпеки Рената Кузьміна. Адже ця людина пропрацювала в таких структурах, де є дуже багато інформації, яку не бажано знати звичайним українцям.

Так от, вчора Ренат Кузьмін зробив на своїй сторінці у «Фейсбук» доволі дивний допис. Він дивується, що в Україні проігнорували заяву колишнього міністр Держбезпеки Грузії Ігоря Гіоргадзе про те, що США проводило секретні експерименти над людьми в Грузії. Гіоргадзе навіть продемонстрував журналістам відповідні документи лабораторії Лугара в Тбілісі і розповів, що для багатьох людей ці експерименти стали смертельними. Кузьмін дивується, чому у Києві ніхто не реагує на ці заяви.

«Казалось бы, прозвучала сенсация, достойная того, чтобы стать главной новостью дня и поводом для тщательного расследования в Украине, но увы - полное молчание в эфире», - написав кузьмін.

«Как думаете, друзья, уж не потому ли, что в Украине работают 15(!) лабораторий, в которых американские военные производят смертоносные вирусы. И происходит это не где-то в американской пустыне, а в Одессе, Виннице, Ужгороде, Львове, Харькове, Киеве, Херсоне и Тернополе при молчаливом согласии тех, кто обязан бить в набат. Хотя бы в связи с распространением в Украине странных эпидемий: от птичьего гриппа, кори и атипичной пневмонии до африканской чумы свиней…», - заявляє Кузьмін.

«Известно, что Женевская конвенция 1972 года запрещает производство бактериологического оружия и по этой причине американские военные не производят его на территории США. А зачем, ведь в мире так много прекрасных испытательных полигонов как Украина или Грузия, где можно производить и испытывать на местном населении любые смертоносные вирусы? Достаточно лишь создать военную лабораторию, дать ей безобидное название, типа, «Лаборатория санэпидэмстанции», и приставить к ней своего куратора…

Так может этим и объясняется назначение на должность Министра здравоохранения Украины, по совместительству куратора американского военно-бактериологического проекта, гражданки США Супрун, которая так же далека от медицины, как генпрокурор Луценко от юриспруденции, а министр иностранных дел Климкин от дипломатии? И как думаете, друзья, кто-то в Украине начнет расследование по этому поводу, ГПУ, например?», - пише Кузьмін.

Деякі ЗМІ таки відреагували на заяву Рената Кузьміна. Йдеться про те, що він просто виконує завдання Кремля. Кремль наразі має намір якось виправдатися за використання хімічної зброї у Сирії та за отруєння хімічною речовиною «Новачок» колишнього агента ФСБ Скрипаля, який наразі проживає у Великобританії. Саме тому політтехнологи Кремля вигадали і страшилки про лабораторії США на території Грузії та України, вважають деякі українські політологи-експерти.

Окрім того, не виключено, що в цьому ж ключі йде війна проти Уляни Супрун, яка виконує обов’язки міністра охорони здоров’я України і розпочала війну з фармацевтичною мафією.

Тим не менше, допис Кузьміна вже поширив екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк, який на своїй сторінці у Фейсбук розмістив відкритий лист голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю з приводу того, що в Ужгороді може бути секретна лабораторія США.

«В Ужгороді американці мають лабораторію по виготовленню біологічної зброї, яка проходить іспит на людях. Зрозуміло, що не на американцях, а на українцях.

Звертатися до т.зв. голови міста - контрабандиста, казнокрада і хабарника - немає сенсу. А ось до міліціонера, що бере таке на поруки - цікаво.

Геннадію Геннадійовичу, дайте відповідь ужгородцям - хто дозволив (лабораторію), за якими ліцензіями, що виробляють (у лабораторії), на кому роблять досліди?», - написав екс-мер Ужгорода Ратушняк.

Далі в дописі Ратушняк у своєму стилі звинуватив Уляну Супрун в тому, що вона «без усіляких тендерів закуповує через Сороса всі неякісні, шкідливі, прострочені ліки з усього світу - НА МІЛЬЯРДИ», а «лабораторії по виробництву біозброї в містах України», на думку Ратушняка, -  «продовження цього геноциду українців, яких мають утилізувати до 10-15 млн і утворити новий Єрусалим».

«То дайте відповідь ужгородцям і закарпатцям на питання, поставлені почесним мером і громадянином міста Ужгород», - написав екс-мер.

Звичайно, що на заяву Кузьміна  не буде ніхто з центральної влади реагувати. Так само ніхто з місцевої влади не буде реагувати на заяву Ратушняка. Бо занадто мало доказів і занадто багато емоцій схожих на заможність Кремля. Хоча Геннадію Москалю лист Ратушняка може імпонувати, бо він на дух не переносить Уляну Супрун. 

Руслан Тиводар для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com