image

Екс-заступник голови Закарпатської ОДА висміяв поразку партії влади на виборах в ОТГ

Колишній заступник екс-голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас висміяв поразку Слуг народу на виборах в об'єднані територіальні громади в Закарпатській області

Цієї неділі на Закарпатті відбувалися вибори голів та депутатів дев'яти ОТГ.

У більшості ОТГ перемогу отримали чинні голови сільрад. 

Попередньо відомо, що головами ОТГ стали:

Довжанській ОТГ чинний голова села Довге Віктор Симканич;

Великоберезнянській ОТГ - чинний голова селища Богдан Кирлик;

Холмківській ОТГ - чинна голова села Тетяна Вачіля;

Косонській ОТГ - Олександр Товт, чинний голова села Косонь;

Оноківській ОТГ - чинний голова села Павло Машіка;

Керецківській ОТГ - самовисуванець Михайло Мушка;

Камянській ОТГ - Михайло Станинець;

Зарічанській ОТГ - Марина Васько;

Горондівській ОТГ - Іван Туряниця.

Із них всіх лише двоє представляли партію Слуга народу: Олександр Товт, який і так має великий авторитет у населення і міг йти від любої партії. Та Михайло Станинець.

Напередодні виборів керівництво регіонального осередку партії Слуга народу заявляли, що готові вигравати вибори у всіх ОТГ.

З приводу поразки партії влади на Закарпатті колишній заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Гаас на своїй сторінці у Фейсбук написав:

"«Слуга народу – єдина команда, яка працює над перемогою у всіх дев’яти закарпатських ОТГ, де відбудуться вибори».

Цитата з інтерв’ю за два дні до виборів керівника команди «ЗЕ» на Закарпатті, колишнього тамади, а тепер нардепа. Котрий, до речі, потрапив у Верховну Раду по списку, не маючи навіть вищої освіти.

Є в інтерв’ю й різні «розумні» слова на кшталт «коворкінг-центр», «Зе!Платформа», «тренінг», а також фрази: «чистота наших намірів», «люди порядні й достойні», «жодних дружніх зв’язків чи кумівства» – про себе; та «повна відсутність командної гри», «так званий шкурний інтерес», «перетягування ковдри» – про інших.

Результат виборів – повне фіаско Слуг, чергова ганьба на Закарпатті!

Особливо показові два приклади: Перший – Холмківська ОТГ, де з величезним відривом перемогла діюча голова сільради, а представник Слуги опинився на третьому місці (набравши в сім разів менше голосів). Цілком прогнозовано, до речі. Діюча влада не тільки не здобула потенційно найбагатшу ОТГ, але й фактично втратила Ужгородський район, бюджет якого поменшає майже на 60 відсотків.

Другий – Великоберезнянська ОТГ, де Слуги мали потенційного переможця, молодого й толкового кандидата. Щоб програти тут, треба було примудритися, виявити, так би мовити, цілеспрямованість, кмітливість і винахідливість. І вони зробили це разом! І ОТГ не здобули, і район фактично втратили.

Що ж, «тренінги» в «коворкінг-центрі» на «Зе!Платформі», поєднані з «чистотою наших намірів» без «жодних дружніх зв’язків чи кумівства» дають дивовижні результати!"

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com