image

Генерал Русин назвав засідання бюджетного комітету ВР в Закарпатті "зборищем"

Колишній начальник УМВС в Закарпатській області, а нині депутат Закарпатської облради від Опозиційного блоку Віктор Русин розкритикував засідання бюджетного комітету, яке відбулося в Закарпатті.

"Сьогодні закарпатські ЗМІ повідомили про виїзне засідання бюджетного комітету ВР України в Ужгороді. У цьому засіданні взяли участь голова ОДА, його, навірно, заступники та народні депутати ВР України від Закарпаття.

Цікава річ виходить,такі поважні люди завітали до нас в гості, а засідання провели як "сходняк".

У мене питання до організаторів цього зборища: чому не були запрошені всі голови фракцій обласної ради та голови постійних комісій ради, голови районних рад області та мери міст для обговорення соціально економічної ситуації в області?

Думаю, від багатьох із них будуть озвучені чіткі пропозиції для покращення економічного стану в області. А я не вірю в це зборище.
Це пройшов чистий "договорняк" по деяким питанням, який ніякого законодавчого продовження не буде мати. Сумніваєтесь? Побачите", - написав Русин.

Як ми повідомляли, в Закарпатській ОДА відбувся благодійний Європейський бал, на який також були запрошені лише "свої" люди. У соцмережах цей бал назвали балом "рагулів".

Для довідки. 

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Згодом він був звинувачений за сприяння у викраденню бюлетенів на виборах мера Мукачева. За це його судили, сидів у СІЗО, але суд його згодом виправдав.

З березня 2010 року він повертається в Закарпаття вже начальником міліції і пробув у нас до грудня 2012 року, поки його не перевели у Вінницьку область.

Зараз генерал Віктор Русин став депутатом Закарпатської обласної ради від Опозиційного Блоку і навіть  пропонував свою кандидатуру на голову облради.

Прізвисько генерала Русина – «Антибіотик». Недруги звинувачують його у прикритті контрабанди наркотиків.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com