image

Голова Закарпатської ОДА возив на представлення до Кабміну та ОП потенційних своїх заступників

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков повіз Ігоря Шинкарюка та Іштвана Петрушку до Києва і представив їх у Кабміні та Офісі Президента, як потенційних своїх заступників.

Полосков повідомив, що представлення пройшли успішно, а команда однодумців для нього є фундаментом для успішної роботи.

Варто нагадати, що Ігор Шинкарюк є ветераном війни на Донбасі, спортсменом та громадським діячем. Він наприкінці жовтня минулого року вже був призначений заступником голови ОДА, яким тоді був Ігор Бондаренко. Тоді Шинкарюк зайняв місце Олексія Гетманенка, який у свою чергу став першим заступником голови ОДА.

Однак, у серпні цього року Шинкарюк оголосив про свою відставку. причиною назвав велике навантаження через те, що хоче більш ретельніше займатися громадською роботою.

І ось зараз, напевно, громадської роботи у нього стало менше, бо він знову погодився бути заступником голови ОДА.

Щодо іншого заступника, то Іштван Петрушка тривалий час очолював Берегівську РДА. Він очолював цю РДА і при Москалеві і на виборах президента активно підтримував Петра Порошенка. Залишився він головою РДА і при Зеленському.

Дружиною Іштвана Петрушки є Ануш Балян, яка очолювала на Закарпатті Інститут агропромислового виробництва, а з 2013 року вже стала віце-президентом Національної академії аграрних наук.

Вона замішана у гучному корупційному скандалі із землями Інституту. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com