image

"ЄС" Закарпаття: Пропонувати купити в Росії вакцину можуть лише вороги

Закарпатська обласна організація партії «Європейська Солідарність» вважає неприпустимою заяву обласного осередку ОПЗЖ щодо можливої вакцинації мешканців краю російською вакциною від COVID-19. 

Про це йдеться в повідомленні на Фейсбук-сторінці партії: «Такі заяви в регіонах є наслідком бездіяльності центральної влади та правоохоронних органів, які не відреагували на нещодавню зустріч Віктора Медведчука з Путіним, де ніким не уповноважений Медведчук домовлявся про надання Україні вакцини».

«Заява Закарпатської ОПЗЖ є взірцем цинізму. На сьомому році війни з РФ ця політична сила говорить про патріотизм кума Путіна, а також те, що домовленості Медведчука з убивцею тисяч українців «це питання життя і здоров’я наших громадян, а не якихось політичних мотивів». Окрім коронавірусу, наших громадян убивають російські найманці. Шкода, що ОПЗЖ вперто цього не помічає. Купувати сумнівну вакцину в РФ – значить фінансувати ці вбивства. Ідеться не про політику, а про виживання держави», – наголошують у «ЄС» Закарпаття. 

«Увесь світ нажаханий нахабством Росії, яка вчиняє зухвалі злочини в інших державах, використовуючи «Новачок» проти своїх опонентів і хімічну зброю проти мирного населення. Пропонувати купити в Росії вакцину можуть лише вороги. Росія – технологічно і науково відстала країна, яка не може забезпечити елементарних побутових потреб своїм громадянам. Невже хтось притомний справді вірить, що росіяни першими у світі спромоглися створити ефективну вакцину проти COVID-19? Єдине, що може якісно виготовляти РФ, це отрута», – заявила лідерка «Європейської Солідарності» Закарпаття Іванна Климпуш-Цинцадзе.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com