image

Іван Бушко: "Ремонт комунальних доріг, будівництво дорожної інфраструктури та об'їзної дороги - нагальні питання для Виноградівської громади" (ВІДЕО)

Головний претендент на посаду голови Виноградівської ОТГ Іван Бушко, назвав будівництво дорожньої інфраструктури та об'їзної дороги, одними з першочергових завдань для майбутньої Виноградівської ОТГ.

Якщо брати центральні транспортні артерії області, району, то за останні півроку ми бачимо, що будівництво та реконструкція цих доріг знаходиться в активній фазі. Це все дороги державного значення. Але у нашій громаді є ще і комунальні дороги, за які відповідає місцева влада.

Є багато доріг між населеними пунктами, які потребують ремонту. Це болюча проблема, яку треба вирішувати. Дороги у Фанчикові, Троснику, Дротинцях, Боржавському, Широкому, Буковому, Підвиноградові, Олешнику і, зрештою, дороги, вулиці у Виноградові - питання, яке треба вирішувати першочергово.

Також варто підняти облаштування відповідної інфраструктури на найбільших вулицях громади. Наприклад, на Комунальній, що веде до оптового ринку, який за останні роки значно розбудувався, потрібно облаштувати тротуари і велодоріжки. Це буде безпечно і зручно.

Окрім того, для Виноградова як ніколи важливе питання початку будівництва об'їзної дороги. Її відсутність стала проблемою для Виноградова. Особливо зараз, коли реконструкція вулиці Івана Франка створює у місті транспортний колапс. З 2011 року існує проект об'їзної дороги, котрий за ці роки так і не набув розвитку. В сьогоднішніх умовах, його потрібно реалізовувати найближчим часом.

"Я впевнений, у новій громаді ми зробимо все, щоб Виноградів був процвітаючим. Зробім це разом!", - підприємець Іван БУШКО, кандидат на голову Виноградівської ОТГ.

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com