image

Колишній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль програв вибори на Луганщині

На цьому політичну кар'єру можна спокійно закінчувати

Як ми повідомляли, колишній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вирішив балотуватися в депутати Верховної Ради не в Закарпатті, а на Луганщині.

Свого часу Геннадій Москаль очолював Луганщину у найгарячіший період і навіть  потрапив під ворожий обстріл.  Москаля тут пам'ятають і тут залишилося чимало його тодішніх соратників. Звичайно, що в цьому регіоні значна частина місцевого населення прихильна до представників проросійського опозиційного блоку, але на лінії кордону з ЛНР є багато українських військових, на чиї голоси і сподівався Геннадій Москаль. Адже у першому турі президентських виборів  Бойко разом з Вілкулом не набрали 50% голосів.  

Однак Москаль не врахував іншого фактору - феномену "Слуги Народу". Тобто, електоральні смаки різко помінялися і протистояти "слугам" набагато важче, ніж протистояти екс-регіоналам навіть у східному регіоні. 

Так і сталося. Москаль вибори не просто програв, а програв з тріском, опинившись аж на четвертому місці. А виграв тут таки представник "Слуги Народу" Олексій Кузнєцов. Вище Москаля опинилися і самовисуванець Фурман, та медведчуківець Черниш. 

блолор

Тепер, здається, Москаль вже точно піде на заслужений відпочинок. 

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com