image

Колишній голова Закарпатської ОДА Москаль назвав своїх соратників по партії зрадниками (ВІДЕО)

Колишній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль назвав зрадниками членів фракції партії Європейська Солідарність в Закарпатській облраді зрадниками

Такий висновок Геннадій Москаль зробив після того, як фракція Європейська Солідарність увійшла в коаліцію більшості з провладною фракцією Слуга Народу. 

Як ми повідомляли, фракція Європейська Солідарність продалася Слугам Народу за посаду заступника голови облради.

Геннадій Москаль не розуміє, яким чином фракція партії Петра Порошенка могла об'єднатися з фракцією партії Зеленського, адже протягом кампанії Європейська Солідарність була в жорсткій опозиції до влади, а лідер Європейської солідарності зазнає політичного тиску з боку влади.

Москаль також не розуміє і позицію "Батьківщини", яка також боролася зі Слугами Народу, а потім був "поворот на 180 градусів".

"Це зрадники, бо мешканці Закарпаття за них проголосували, бо ті говорили, що які паскудні Слуги Народу, вони здобули мандати саме через те, що критикували Зеленського, а потім прийшли до ради і голосують за Слуг", - обурився Геннадій Москаль на своїй сторінці у Фейсбук. 

Він каже, що мав розмову з деякими депутатами від Європейської Солідарності та "Батьківщини" і вони казали, що голосували за Слуг, щоб влада в області не дісталася Віктору Балозі.

"Це не відповідає дійсності, бо найкращою була б коаліція, якби об'єдналися фракції партій Рідне Закарпаття, Батьківщина, Європейська Солідарність та угорці від КМКС і це на 5 років була б цілком робоча коаліція", - сказав Москаль.

З його слів, Європейська Солідарність продалася Слугам Народу за посаду заступника голови облради, який за функціональними обов'язками займається хіба що роздачею грамот і квітів. Також віддали бюджетний комітет представнику ЄС, екс-голові облради Рівісу. Це й вся ціна зради.

"Спаскудившася грузинка гуцульського походження з селища Ясіня Рахівського району, пані Климпуш-Цинцадзе, яка очолює обласну партію Європейська Солідарність, продалася Слугам Народу за посаду заступника голови облради та голови бюджетного комітету, при цьому знаючи, що в 2015 році було підписано угоду про співпрацю з угорською партією. А тепер об угорську громаду витерли ноги", - каже Москаль.

"То що ми наробили? Побили горшки з Угорщиною, поклали хрест на Євроінтеграції та вступу до НАТО, але зате маємо більшість в облраді зі Слуг Народу та зрадників", - резюмує Геннадій Москаль.

 

 

 

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com