image

Лунченко відповів Балозі за звинувачення у "кришуванні"

Як  ми повідомляли, нардеп Віктор Балога дав розлоге інтерв'ю інтернет-виданню "Українська Правда", у якому розповів, зокрема, і про те, що контрабандою цигарок він не замається. А от нардеп Ланьо займається. І «кришував» його нардеп від «Народного Фронту» Валерій Лунченко, а також вже екс-начальник міліції Закарпаття Сергій Шаранич. А того, в свою чергу, «кришував» міністр МВС Арсен Аваков.

Валерій Лунченко написав у відповідь на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук:

"Натрапив на інтерв’ю Віктора Балоги на «Українській правді».
Все би було дуже смішно, якщо б не було так сумно.
На мою думку, після цієї статті прийшов час цій людині ставити діагноз.
В мене склалось враження, що він настільки заплутався, даючи відповіді на запитання журналістів, що не усвідомлює кого б ще можна звинуватити у своїх бідах окрім себе.
На Закарпатті нема напевно жодної дитини, яка б не знала хто організовує та покриває контрабанду в області.
Для мене не було здивуванням, коли за 10 днів роботи нового «неугодного» «губернатора» Геннадія Москаля у Закарпатті було виявлено близько 10 тисяч ящиків цигарок і «дивним чином» і транспорт, і товар належать фірмі «Барва». 
Ці факти наразі встановлені правоохоронними органами і єдине, що лишається Віктору Балозі – це нести нісенітниці. А це, не що інше, як відчай політика здавалось би всеукраїнського масштабу, який опустився до рівня "торгаша")
Окрім співчуття, мені нема що додати..."

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com