image

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов заявив про спробу зірвати сесію міськради

В інтернеті з’явилася інформація про ніби то написання мером Ужгорода Віктором Погорєловим заяви про відставку. При цьому є посилання на ніби то офіційну сторінку Віктора Погорєлова у Facebook.

«Я оголошую про те, що сьогодні мною було підписане розпорядження про мою відставку з посади міського голови Ужгорода, яке я публікую на власній сторінці у Фейсбук. Рішення про відставку прийняте мною вже давно і я йду з посади з гордо піднятою головою, адже це виключно моє рішення яке продиктоване власним бажанням, а не купкою революціонерів.

Користуючись нагодою звертаюсь до народних депутатів від Закарпаття та обласної влади посприяти якомога швидшому проведенню в Ужгороді дострокових місцевих виборів - впевнений, що міські депутати мене в цьому підтримають», -- йдеться у цій заяві і опубліковані фотокопії заяви про відставку.

Однак, як ми повідомляли, ця сторінка у Facebook є не справжньою і наразі у Віктора Погорєлова немає своєї сторінки.

Щойно нашому кореспонденту Віктор Погорєлов знову повторив, що сторінка була створена його опонентами і поява на ній сьогоднішньої заяви про відставку лише підтвердила, для чого ця сторінка була створена.

«Ніякої заяви про відставку я не писав. Це груба провокація. Можливо, хтось в такий спосіб має намір зірвати завтрашню сесію Ужгородської міськради. Але сподіваюся, ніхто на таку провокацію не поведеться», -- сказав нам мер Ужгорода.

Нагадаємо, завтра відбудеться сесія Ужгородської міськради.

Ряд активістів закликали ужгородців прийти на сесію, щоб не допустити приватизації ряду комунальних об’єктів міста.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com