image

Москаль зустрівся з Хомутинніком і врятував більшість в облраді

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль в Ужгороді вирішив всі спірні питання з олігархом Віталієм Хомутинніком і врятував коаліційну більшість в Закарпатській облраді

Як ми повідомляли, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль не так давно шантажував центральну владу своїм звільненням у разі, якщо не припиниться тиск на головного митника Закарпаття.

Москаль мав необережність "наїхати" і на голову ДФС України Романа Насірова, і на свого співпартійця нардепа від БПП Валерія Пацкана, і на олігарха-нардепа від фракції "Відродження" Віталія Хомутинніка. 

Згодом фракція "Відродження" в Закарпатській облраді відреагувала різко і пригрозила виходом з коаліційної більшості.

Зрештою, Геннадій Москаль зрозумів, що ляпнув зайве і вибачився перед головним фінансистом і натхненником "Відродження" Хомутинніком.

А днями в Закарпатті перебувала доволі крпуна делегація нардепів під приводом виїзного засідання бюджетної комісії Верховної Ради.

Геннадію Москалю довелося тримати удар перед "Відродженням" і особисто Хомутинніком, який також прилетів в Ужгород.

На фото чітко видно, з ким довелося Москалю спілкуватися дуже щільно.

Навпроти Москаля сидять четверо депутатів, які голосували за диктаторські закони - Геллер, Бондар, Хомутиннік, закарпатський фінансист "Відродження" нардеп Михайло Ланьо. Поруч з Москалем сидять обласні депутати від "Відродження". Як нам стало відомо, Москаль мав приватну розмову з Хомутинніком і чиновники "знайшли спільну мову". "У Москаля не було жодної можливості для маневрів. Без "Відродження" він втратить більшість в облраді, а з фракцією Балоги Єдиний Центр він взагалі на ножах. Москаль поклявся у вірності "Відродженню" і було також вирішено більше не сваритися", - повідомили нам в партії "Відродження".

Читайте також: Генерал Русин назвав засідання бюджетного комітету ВР в Закарпатті "зборищем".

.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com