image

На Закарпатті буде звільнено голову Берегівської РДА і призначено нового голову Ужгородської РДА

Відбулося засідання Кабміну, на якому вирішувалися і кадрові питання.

Два з них стосуються і Закарпаття.

Зокрема, як повідомив у соцмережах нардеп Олексій Гончарук, Кабмін погодив звільнення голови Берегівської РДА Ігоря Вантюха. Іншим питанням було погоджено призначення головою Ужгородської РДА Родіона Кіштулинця.

Як ми повідомляли, Берегівська райрада висловила недовіру голові Берегівської РДА Вантюху.

Ця недовіра є черговим кроком у перестановці в органах місцевих влад у районах між новим політичним союзом партій на Закарпатті.

Як ми повідомляли,   в обласній раді наразі створено нову більшість. Політичними побратимами стали Слуги Народу Зеленського, ОПЗЖ Медведчука, Команда Балоги, За майбутнє Коломойського-Януковича і КМКС утікача Брензовича.

Що стосується Родіона Кіштулинця, то він був у різних політичних проектах. У 2012 році балотувався до Верховної Ради від партії "Зелені", але не пройшов. На останніх регіональних виборах балотувався до Ужгородської міськради від провладної партії Слуга Народу і також не став депутатом.

Погодження Кабміном кандидатур на призначення та звільнення не є остаточним, официйно Вантюх буде звільнений, а Кіштулинець призначений лише писля відповідніх указів Президента.

Читайте: Голова Берегівської РДА Вантюх потрапив у ДТП

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com