image

Пацкан каже, що не конфліктує з Москалем

Лідер закарпатської "Солідарності" Валерій Пацкан переконує, що не має конфлікту з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. При цьому, Валерій Пацкан не прокоментував ситуацію з вибором кандидатури Михайла Качура кандидатом в мери від "Солідарності".

Подаємо текст прес-служби обласної організації партії "Солідарність":

"Голова Закарпатської територіальної організації політичної партії "Солідарність" – Блок Петра Порошенка", народний депутат України Валерій Пацкан прокоментував матеріал на одному з місцевих сайтів, у якому йдеться про нібито конфліктні відносини між ним та головою ОДА Геннадієм Москалем.

За словами нардепа, про конфлікт він дізнався "лише з цієї статті". "Як відомо, ми з Геннадієм Москалем є представниками однієї політичної сили. Крім того, я очолюю обласну організацію партії "Солідарність", а Москаль очолить список "Солідарності" на виборах до Закарпатської облради. Крім цього, наша діяльність ніде не перетинається. Нагадаю журналістам, які, можливо, забули, що я працюю у Верховній Раді України, а Геннадій Москаль – розгрібає Авгієві конюшні в Закарпатській ОДА, які йому дісталися від попередніх керівників. Втручатися в цей процес чи, тим більше давати оцінку якимось діям Геннадія Геннадійовича, я не можу й не збираюся", – наголосив Валерій Пацкан.

Він зазначив, що розцінює згадану статтю як спробу напередодні виборів розколоти президентську команду на Закарпатті. "Не сумніваюся, що про такий розвиток подій мріють всі наші опоненти, усвідомлюючи, що в іншому випадку шансів на перемогу у них не надто багато. Втім, не вийде. Як у мене, так і, переконаний, у Геннадія Москаля, одна головна мета – допомогти прийти у владу новим людям, які працюватимуть заради кращого майбутнього Закарпаття. І особисті амбіції тут відходять на задній план", – додав політик".

Тим не менше, Валерій Пацкан не пояснив, чи не були різними думки між ним та Геннадієм Москалем щодо кандидатури в мери Ужгорода представника фракції "Батьківшина" в Закарпатській облраді Михайла Качура.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com