image

Після арешту Чубирки наступний в черзі Віктор Балога - політолог

Силовики одного за одним арештовують соратників кума путіна Медведчука.

Нещодавно було арештовано ужгородця, нардепа Нестора Шуфрича. Але на цьому не закінчилося і дня арештували депутата облради Івана Чубирка, який одружений на сестрі дружини Медведчука і представляв на Закарпатті партію Медведчука ОПЗЖ.

Можна з впевненістю сказати, що це не останній арешт. І найймовірніше, що на черзі опальний нардеп Віктор Балога.

Адже саме він розбудовував на Закарпатті партію Медведчука СДПУ(о).

Нагажаємо, що в 1997 закарпатський Віктор Балога вступив до СДПУ(о) - Соціал-демократичої партії України, лідером якої був Віктор Медведчук.

В 1998 році під час парламентської виборчої кампанії саме Балога був керівником виборчого штабу партії Медведчука на Закарпатті. П'яту частину всіх голосів по Україні партія тоді отримала саме в нашій області, що дало змогу СДПУ (о) подолати виборчий бар’єр до парламенту, який становив тоді 4%.

За організовану роботу на виборах Балога отримав посаду губернатора Закарпатської області, прибравши до своїх рук всі бюджетні та контрабандні схеми.

Це вже згодом, коли запахло смаженим, Балога втік з цієї партії, але залишався прихильним до Медведчука.

Варто нагадати, що саме на каналі Медведчука 112 Балога був чи не найчастішим гостем.

Більше того, коли у цього каналу вирішили відібрати ліцензію, то фракція Блоку Балоги в облраді разом ще з деякими фракціями зробили звернення до керівництва держави не закривати канал.

Ну і ще одна історія. Ми всі пам'ятаємо, що правоохоронці нарешті почали перевіряти фірми Медведчука на Закарпатті і особливо дісталося його резиденції у Жденієві. Так от, земельну ділянку Медведчуку надавали не без сприяння Балоги.

Розслідується незаконне відчуження державних земель на користь фірми "Спорт-Тур", яка належить інвестиційній компанії Терраінвест, власником якої є дружина Медведчука Оксана Марченко. 

Як нам стало відомо, землі під Спорт-Тур виділялися двічі.

Перший раз їх було виділено Воловецькою РДА у 2005 році, коли головою Закарпатської ОДА став після Віктора Балоги його соратник Олег Гаваші. 

Тоді фірмі Спорт-Тур було виділено аж 122 гектари в оренду на 49 років.

s800x0-news-1386105123_reference_reference

Звичайно ж, все це зафіксовано правоохоронцями, тому після Шуфрича та Чубирки на черзі однозначно Віктор Балога. Це тільки питання часу.

Степан Форкош, політолог

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com