image

«Правий Сектор» в Ужгороді винаймає офіс у прокурора

Перший заступник прокурора Закарпаття через власну матір здає офісне приміщення «Правому сектору» в центрі Ужгорода

Про це повідомляє колишній голова Закарпатської облдержадміністрації, а нині голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своїй інтернет-сторінці.

«Двоповерхова будівля площею понад тисячу квадратних метрів розташована на вул.Собранецькій, 46 в Ужгороді, що за 100 метрів від будівлі облдержадміністрації, -- заявляє керівник Луганщини Геннадій Москаль. – Фактично офісом володіє перший заступник прокурора області Іван Шимон, але юридично будівля оформлена на його матір – Шимон Василину Михайлівну 1958 року народження, котра мешкає в с.Данилово Хутського району (саме звідси родом 1-й зампрокурора). Частина приміщення здається під мобілізаційний пункт «Правого сектора». Відповідні таблички й тепер висять на фасаді при вході в будівлю. Сам І. Шимон тримає в прокуратурі так звану прокурорську касу й займається її наповненням у тому числі з різношерстних контрабандистів.

Керівництво прокуратури було прекрасно обізнане про арсенали незаконної зброї, якою володіє «Правий сектор», але замість того, щоб притягнути злочинців до відповідальності, здає їм приміщення. То про яку об’єктивність закарпатської прокуратури взагалі може йти мова в теперішній ситуації?», - йдеться на сайті Москаля.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com