image

Протягом року Москаль захищав пійманого на хабарі голову РДА, але нарешті відсторонив

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль відсторонив від посади голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка

Як ми повідомляли, ще влітку минулого року правоохоронці впіймали на хабарі голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка.

Управління захисту економіки попри таємницю слідства оприлюднило відео із записами розмов між начальником відділу освіти Виноградівської РДА Юрієм Свищом та головою Виноградівської РДА Михайлом Русанюком. Саме Свища поліція використала, щоб упіймати голову РДА на хабарі.  У цьому відео є і телефонна розмова голови ОДА Москаля з заступником Виноградівської РДА. У цій розмові Москаль ніби дає вказівки, щоб звільнити начальника відділу освіти.

Геннадій Москаль, як відомо, захищав Михайла Русанюка і неодноразово звинувачував УЗЕ у провокації. Після оприлюднення відео Москаль  сказав, що оприлюднене відео є провокацією. 

Час йшов, а Русанюк і надалі залишається під слідством. З наближенням виборів Президента у Москаля, як керівника штабу ймовірного кандидата в Президенти Петра Порошенка, визріла необхідність створити штаб у Виноградівському районі. Цілком зрозуміло, що він спиратиметься на підконтрольних йому чиновників, а головний чиновник Виноградівщини вибув з гри. От голова ОДА і вирішив нарешті відсторонити Русанюка від посади голови РДА, щоб призначити на цю посаду іншу людину, якій і доведеться робити вибори в районі під Порошенка. Хто буде цією людиною, поки невідомо. 

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com