image

Ресурси Балоги почали працювати на Андріїва

Інформаційні та людські ресурси нардепа Віктора Балоги почали активно працювати на кандидата в мери Ужгорода Богдана Андріїва. 

І це при тому, що Андріїв веде в Ужгородську міськраду партію екс-регіоналів «Відродження», якою в Закарпатті опікується політичний та бізнесовий опонент Балоги Михайло Ланьо.

Останнім часом майже всі журналісти з оточення Віктора Балоги піддавали критиці іншого кандидата в мери – Сергія Ратушняка. Було зрозуміло, що Віктор Балога починає загравати з Богданом Андрієвим.

Вчора ж, в мережі було розміщено скандальний запис, на якому лідер молодіжного крила партії Балоги Єдиний Центр Владислав Мацко розповідає про масові підкупи студентів під час першого туру виборів. Серед іншого проскочила фраза про те, що Віктор Балога підтримує Андрієва.

 

 

Сьогодні ж на одному з найбільших інформаційних ресурсів Віктора Балоги розміщено замовну інформацію з компроментуючими матеріалами проти Сергія Ратушняка. Цю інформацію активно поширюють люди з оточення Балоги в соцмережах.

Таким чином Балога вже не приховано працює на користь Андріїва.

Як ми повідомляли, Богдан Андріїв мав підтримку від Балоги і навіть проводив спільні передвиборчі акції з представниками партії Єдиний Центр, однак наприкінці вересня він різко переметнувся до опонента Балоги Михайла Ланя і пішов у мери від «Відродження».

До речі, підтримка Балогою Андріїва є більш логічною, ніж була б підтримка Балогою Сергія Ратушняка, бо між цими двома політиками триває неприхована війна щонайменше 10 років.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com