image

Революціонер Майдану Ющенка, який ховався у Панамі, став депутатом Закарпатської облради від партії Медведчука

До Закарпатської обласної ради від партії Медведчука ОПЗЖ  пройшов колишній соратник Ющенка, а потім і Януковича Владислав Каськів

Свого часу Каськів брав участь у помаранчевому Майдані Ющенка і очолював партію ПОРА. А згодом почав займати грошові посади.

При цьому, починав свою кар’єру Влад Каськів доволі активно і позитивно, був журналістом газети «Молодий Буковинець» і навіть координатором програм фонду «Відродження». Він був організатором Школи молодих політиків.

Після Помаранчевої революції став радником Віктора Ющенка, а з 2007 року став народним депутатом.

Коли до влади прийшов Янукович, то Каськів вже не хотів йти з політики і прилаштувався у тій владі. Він навіть був радником Азарова, а потім очолив Державне агентство інвестицій. Ось тут і попався. Він вляпався в аферу з іспанським псевдоінвестором, підписавши контрактів на 500 млн. грн.

4AD92F4A-8AA6-4EF2-8F75-A953F4FEAC93_w408_r0_s

Тоді Каськіву закидали, що він під шумок бронював землі в горах під партнерів Медведчука. Вже лише після Революції Гідності поліція оголосила Каськіва в розшук і той ховався в Панамі.

З Панами його видворили в Україну, але продажний Печерський суд випустив Каськіва під сміхотворну заставу у 160 тисяч гривень.

І ось зараз Владислав Каськів з якогось дива виплив на Закарпатті і став депутатом від партії кума Путіна. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com