image

Саакашвілі підтвердив, що Балога пропонував йому співпрацю в Закарпатті

Лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі підтвердив, що найвпливовіший закарпатський політик Віктор Балога пропонував йому співпрацю по Закарпатській області.

Про те, що Балога має намір налагодити співпрацю з Саакашвілі ми повідомляли ще на початку минулого року. Однак цю інформацію офіційно не підтверджували ні в штабі Віктора Балоги, ні в штабі Міхеїла Саакашвілі.

І ось зараз в ефірі телеканалу "ZIK" колишній президент Грузії та голова Одеської ОДА Саакашвілі цю інформацію підтвердив.

"Коли я вперше був на Закарпатті, Балога сказав: «Треба домовитись». Звичайно, я його не знаю – як я можу з ним домовлятися? Вже потім я отримав інформацію, що більшість нових політичних сил, коли заходять на Закарпаття, то домовляються з Балогою чи Ланьом. Звичайно, ми цього не робили", - розповів Міхеїл Саакашвілі.

Він також розповів, що після цієї поїздки на тому ж Закарпатті робили акцію, пов’язану з проблемами містечка Свалява – там на будівництві моста вкрали гроші.

«Я повернувся зі Сваляви до Києва і десь за тиждень після акції підпалили склад голови нашої місцевої організації. Його бізнес зазнав збитків. Я пропонував, що приїду підтримати. Вони казали: «Так-так, чекаємо». А згодом хтось інший відповів по телефону і сказав: «Вони не можуть вам відповісти. Але якщо ви приїдете, у нього є ще два склади, і він залишиться без усього», – пригадав Саакашвілі.

Лідер Руху нових сил зауважив, що Порошенко те ж, що робив у Грузії Шеварнадзе –домовляється з місцевими мафіозі. Він каже: «Я вас не буду чіпати, але треба ділитися і ви маєте мені забезпечити безпеку, щоб не було ексцесів, щоб люди не хвилювалися». Це відбувалося в каденціях двох-трьох президентів з Ахметовим. Казали: «Це твій регіон Донбас, але ти має принести нам голоси, стабільність, щоб не було ексцесів. А ти можеш заробляти – ми допоможемо. Але треба ділитися», – розповів Саакашвілі.

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com