image

«Солідарність» проти використання логотипа партії кандидатом в мери Ужгорода

Закарпатський обласний осередок БПП «Солідарність» виступив проти використання одним із кандидатів у мери Ужгорода логотипу партії «Солідарність» на своїх рекламних білбордах.

Про це йдеться в заяві партії.

«Закарпатська обласна організація партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» вбачає ознаки нечесної передвиборчої агітації напередодні другого туру виборів міського голови Ужгорода.

 

Йдеться про білборди одного з кандидатів, який використовує в своїй передвиборчій агітації символіку партії "Солідарність", а також "Батьківщини", КМКС та "Самопомічі".

Наголошуємо – Закарпатська обласна організація партії "Солідарність" – Блок Петра Порошенка" не підтримує жодного з кандидатів, що беруть участь у другому турі виборів міського голови Ужгорода. Про це Валерій Пацкан, керівник обласної організації, особисто заявляв на прес-конференції ще 31 жовтня.

Закликаємо учасників виборів дотримуватися політичної етики та не робити спроб користуватися рейтингом інших політичних сил на свою користь», - йдеться в заяві.

Сьогодні дійсно кандидат в мери Ужгорода від партії «Відродження» Богдан Андріїв розмістив рекламні борди, на яких використав символіку «Солідарності» та деяких інших партій демократичного спрямування.

При цьому, Андріїв до партії «Відродження» був у Партії регіонів і брав участь у так званому антимайдані. У свою чергу БПП «Солідарність» виступила з протестами проти масового підкупу виборців. Фігурантом скандалів із підкупами був саме Андріїв.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com