image

Страшний сон для Балог: Москаль висміює родину Балог на їхньому колишньому телеканалі (ВІДЕО)

Мукачівський телеканал М-Студіо запросив на програму "Громадський контроль" голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля

Геннадій Москаль багато розповідав про стан в області з дорогами, про те, що в області немає грошей та інші господарські питання.

Але цілий шматок у його виступі був присвячений критиці Віктора Балоги та його сина Андрія Балоги, який наразі є мером Мукачева.

Москаль в ефірі М-Студіо розповів про те, що у Мукачеві непрозоро розпоряджаються фінансами, а також знову нагадав про студентські роки Андрія Балоги, мовляв, той коли вчився в США, то пиячив і курив траву. 

 

Як відомо, телеканал М-Студіо свого часу був заснований Віктором Балогою і був його головним медійним рупором в Закарпатті.

Однак у червні 2015 року на телеканалі стався інцидент -  Віктор Балога у студії телебачення побив Володимира Шубця. 

Сам  Балога назвав це чоловічою робочою розмовою і натякнув, що Шубець мав би забрати заяву з поліції. Але Шубець не забрав. Тоді ж Віктору Балозі дали зрозуміти, що він не є одноосібним власником телеканалу і більша частка належить двоюрідному братові Балоги - Василеві Петьовці. На той час брати вже посварилися і Віктор Балога навіть виключив Василя Петьовку з лав партії "Єдиний Центр".

Згодом Балоги змирилися з тим, що втратили телеканал і заснували новий телеканал, який нещодавно почав виходити в ефір. А М-Студіо наразі перебуває у власності людей Роберта Бровді, у якого є певні політичні амбіції на наступних виборах. 

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com