image

ТВК перерахувало голоси в Ужгороді і виявило помилку в 500 голосів

Ужгородська ТВК перерахувала голоси по виборам депутатів Ужгородської міськради і виявила помилку в 500 голосів у порівнянні з минулим підрахунком.

Про це повідомив громадський активіст Олександр Броді, який подавав до суду щодо фальсифікацій.

 

«Сьогодні в Ужгородській ТВК провели перерахунок голосів. Різниця в кількості голосів дійсно була виявлена тепер вже й членами ТВК, які були шоковані від побаченого! Адже завдяки махінаціям голови комісії, людини Пацкана, Я. Чернобука, деяких членів комісії було введено в оману, коли їм підсовували підписувати протоколи.

В результаті, різниця така ж як і в рішенні суду, більше ніж на 500 голосів!

Під час перерахунку голова комісії зачинився в іншому кабінеті, а після явно нервував та на всіх кричав. Певне йому не сподобалось що є така велика різниця, і що його темні справи викрили вже й його колеги.

Завтра отримаємо вже новий протокол (адже старі скасовані судом за моїм позовом), та скористаюсь конституційним правом, і відвідаю обласного прокурора. Маю бажання дізнатись, яке його бачення щодо всього цього мутняка від представників Солідарності під керівництвом Пацкана.

Маю інформацію, що прокурорам вже дана команда спускати це на гальмах, і розказувати всім що то технічна помилка Надіюсь спокуси повестись на такі прохання в прокурора області не буде», - написав Броді в соцмережах.

Як ми повідомляли, першим про те, що результати волевиявлення на виборах в Ужгороді фальсифіковані, повідомив лідер Європейської партії Іван Волошин.

Згодом суд прийняв рішення про перерахунок голосів.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com