image

Війна партнерів: В Ужгороді почалися обшуки в помешканнях одного із забудовників легендарної "Корони" та прокурора (ВІДЕО)

Рано вранці спецпідрозділи слідчих почали в Ужгороді почали обшуки відразу в кількох місцях

Обшуки проводяться в комплексі "Апріорі" на площі Театральній. При цьому обшукують не так торговельні приміщення та ресторан, як помешкання депутата міськради Івана Волощина. Його квартира знаходиться на верхньому поверсі комплексу "Апріорі".

Нагадаємо, що цей комплекс також збудував Іван Волошин і не без скандалів з організацією "Здоров'я".

Обшуки також проводяться ще на одному об'єкті, який належить Іванові Волошину - велнес-готелі "Унгварський".

Окрім того, за рішення Печерського суду Києва слідчі почали проводити обшуки у будинку прокурора Андрія Малинича. Малинич є кумом Івана Волошина і, зі слів громадських активістів Олександра Пересоляка та Євгена Рахімова, сприяв незаконній приватизації комплексу "Корона".

50448730_10210865518832436_5498383318061678592_n

Фото будинку Малинича в момент обшуку.

Власне, через комплекс "Корона" і почалися обшуки. 

Ужгородці помітили, що зовсім раптово припинилася реконструкція комплексу "Корона" на Театральній. Згодом світло пролив один із замовників реконструкції Роберт Бровді, який розповів, що його партнер, який розпоряджався коштами, вкрав значну суму і не добудував "Корону". Мова йшла саме про Івана Волошина. 

Зрештою, все вийшло на офіційний рівень і суд арештував реконструкцію "Корони". 

Почався скандал і серйозний конфлікт двох колишніх партнерів. Роберт Бровді почав активну інформаційну атаку на Івана Волошина навіть у центральних ЗМІ. Іван Волошин, який наразі перебуває у США, у соцмережах повідомив, що скоро повернеться до Ужгорода і розповість, ким насправді є Бровді.  Згодом Волошин у соцмережах оприлюднив таблицю витрат Робертом Бровді на інформаційну атаку. Сума сягнула 15 тисяч доларів. І це був тільки початок. 

Наступним кроком у відповідь на інформаційні нападки Бровдія стало оприлюднення Іваном Волошиним СМС-переписки між ним та Робертом Бровді у період початку реконструкції. У цій переписці, власне ніби-то Роберт Бровді пропонує Волошину схему, за якою на цій реконструкції вони можуть відмити понад мільйон (скоріше за все, доларів).

 

І ось сьогодні зранку черговий етап протистояння - обшуки в помешканнях та на фірмах Івана Волошина. Сам Іван Волошин ці події поки не коментує.

Пряму трансляцію з місця події вели громадські активісти Олександр Пересоляк та Євген Рахімов.

 

Слідкуємо за подіями. Далі буде.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com