image

Вже на валізах: У Закарпатській ОДА не будуть відгороджувати чиновника, який взяв хабар

Незрозумілий дембельський акорд 

Як ми повідомляли, правоохоронці затримали на хабарі 400 доларів начальника одного з управлінь Закарпатської ОДА, який взяв гроші за переоформлення інвалідного автомобіля. 

Закарпатська ОДА поширила прес-реліз, у якому зазначається, що хабар взяв начальник управління Департаменту соцзахисту ОДА (на сайті Департаменту зазначено, що директором є Михайло Петрішка, а начальника якого саме управління затримано ОДА не повідомляє) і в адміністрації не будуть захищати чиновника-хабарника. Більше того, в ОДА вимагають чим скоріше розслідувати цю справу і нехай долю хабарника вирішує суд. 

Нинішньому керівництву ОДА залишилося перебувати на посаді зовсім мало часу і вже ніхто не буде вплутуватися в чужі проблеми, бо потрібно вирішувати свої. Тим більше, що голова ОДА Геннадій Москаль вже пішов у відставку. 

Власне це лише Москаль ніколи не здавав своїх і прикривав чиновників, які попадалися на хабарах.

Так було і з мером Чопа Валерієм Самардаком.  Через нього Москаль навіть пішов на відверте законодавче порушення - тиск на слідство та суддів.

Ще більш відверту підтримку від Москаля отримав і вже екс-голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк.

Як ми повідомляли, ще на початку серпня минулого року  правоохоронці впіймали на хабарі голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка.

Геннадій Москаль, як відомо, захищав Михайла Русанюка і неодноразово звинувачував УЗЕ у провокації.

Захищав Москаль і мера Ужгорода Богдана Андріїва, який проходить по справі розкрадання держкоштів на реконструкції комплексу Совине гніздо. 

Москаль ходив на суди з Андріївим і навіть оголосив про готовність взяти його на поруки. 

40906754_1880458992047330_4730239682871296000_n_article_image620x375_article_image620x375

І тільки керівнику Департаменту соцзахисту не поталанило. Той вирішив трошки збагатитися перед тим, як прийде нова влада, а тепер стало зрозуміло, що вигрібати доведеться самому.

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com