image

Як Закарпаття підготувалося до зустрічі Президента Порошенка

Закарпаття добре підготувалося до зустрічі Президента України Петра Порошенка

Як ми повідомляли, сьогодні до Закарпаття прибуде Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною. 

Закарпаття готувалося до приїзду гостей. Біля Хуста в авральному порядку ремонтували дорогу, а транспортний міст в Ужгороді вимивали вручну. 

Останні днів десять майже не видно голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. На його совісті забезпечення масовки. Москаль справляється поки відмінно. Він передбачливо оголосив 15 березня вихідним днем, щоб потім було пояснення, чому бюджетники не були на роботі. Бюджетників вже сьогодні зранку на семи автобусах повезли до Красного поля на Хустщині, де Президент Петро Порошенко візьме участь в урочистостях з нагоди 80-річчя створення Карпатської України. 

p_482424_1_slidertop2

Ще більше ніж за тиждень на Красному полі працювали співробітники служби охорони, які мають забезпечувати безпеку Президента під час заходів. До речі, вже сьогодні поліція обмежує проїзд до Красного поля. Будь хто не зможе взяти участь у заходах. Активісти з Тячева вже повідомили, що поліція не пускає їх до Красного поля.

 

Окрім того, від вчора над містом літають гелікоптери. Сьогодні зранку в районі ужгородського аеропорту їх було аж три. 

af95aa4-screenshot-4

За ніч на площі Петефі в Ужгороді було встановлено сцену, з якої Президент виступить перед ужгородцями.

20190315_085246

Служба безпеки президента вирішила не проводити цю зустріч Президента з ужгородцями на площі Театральній, яка затісна і не є безпечною, тому раптово зустріч перенесли на ще недороблену площу Петефі. Тим самим було зірвано проведення урочистих заходів з нагоди відзначення чергової річниці угорської революції 1848-49 років. 

Загалом підготовка до візиту Петра Порошенка пройшла доволі чітко. Проте, провокації такі можливі. Хоча жодна радикальна організація не зголосилася щодо проведення акцій під час візиту Президента, однак провокації можливі. Зокрема, "Свобода" оголосила про проведення акцій на Красному полі майже в той самий час, коли там заплановано виступ Порошенка. 

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com