image

Як в Ужгороді Щадей і Чубірко посварилися

Доволі неприємна сварка сталася між колишнім потенційним кандидатом в мери Ужгорода Віктором Щадеєм та дійсним кандидатом в мери Ужгорода Володимиром Чубіркою.

Спочатку в соцмережі Віктор Щадей написав доволі гнівний пост проти Чубірки:

"Сьогодні почув від студентів, що Чубірко на зустрічі в УжНУ розповідав, як сильно він поважає і підтримує Щадея. Хотів би нагадати Чубіркові, що це саме він і підконтрольна йому фракція Єдиного Центру разом з недобитками регіонів відправили мене у відставку. Що це саме Чубірко і Ко повернули в крісло мера Віктора Погорєлова. Що це саме Чубірко весь останній рік присвятив поширенню брехні і бруду проти мене. Тому хочу застерегти всіх ужгородців: цьому політичному шахраю не можна вірити. Будьте обачні".

А потім вже сам Чубірко відповів Щадею:

"Понеслася!:) Здається в моїх опонентів закінчуються "набої", тому вирішили підключати до своїх чорних безпринципних людей, які готові нести відверту брехню. А хто в нас у цьому спеціаліст? Звісно ж брехун та маніпулятор Віктор Щадей!
Спочатку вигадав якусь мою зустріч із студентами, хоча жодних подібних я не мав. Вважаю, що прогресивна молодь сама розбереться за кого голосувати на виборах.
Потім Віктор вже зайнявся "самолюбством" і вигадав, мовляв я його підтримую. Вікторе, підтримую у чому? На виборах мера? Так ти ж не пішов, поклавши власний фінансовий інтерес вище інтересу ужгородської громади! Так про, що тоді нам із тобою говорити? Я тут, борюся на виборах, а ти де? Сидиш в кущах і рахуєш гроші?
Май трошки совісті, Вікторе, бо вже навіть на гумористичному відео, яке я опублікував вчора, з тебе і твоєї жаги до грошей глузують...Май повагу до себе і помовчи, якщо вже самоусунувся від процесу".

Нагадаємо, що Віктор Щадей активно розпочав передвиборчу кампанію, випустив декілька газет та листівки, однак пізніше партія "Батьківщина" не дала згоду на те, щоб Щадей балотувався в мери.

Діючий голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко є кандидатом в мери Ужгорода.

Щадея та Чубірку називають "людьми Балоги". Щадей тривалий час був ідеологом Єдиного Центру, контролював пресу Віктора Балоги і вів кампанію за Віктора Погорєлова, коли той був кандидатом в мери Ужгорода 2010 року.

Володимир Чубірко є кумом Віктора Балоги і став депутатом облради від ЄЦ.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com