image

Закарпатський активіст Павлов, який перебуває під арештом, пообіцяв оприлюднити компроментуюче відео (ВІДЕО)

Голова ГО "Доста" Павло Павлов пригрозив оприлюднити на суді компроментуюче відео

Павлов, який перебуває під цілодобовим домашнім арештом, вийшов у прямий ефір на сторінці "організації "Доста" у Фейсбук. Він розповів, що сьогодні йому вручили ще одну підозру по конфлікту, який стався два роки тому. При цьому Павлов сказав, що експертна оцінка по цьому конфлікту була зроблена всього кілька днів тому, що свідчить про замовність справи і продовження тиску.

Павло Павло сказав, що у нього є ряд відео, які він свого часу показував деяким керівникам правоохоронним органам та представникам влади, і після цього його ніхто не чіпав і ніяких справ не порушував. Тепер, якщо вже влада та правоохоронці вирішили тиснути на нього, то він вважає за необхідне це відео оприлюднити на суді. 

Що це за відео і проти кого цей компромат, Павлов не повідомляє. Тим не менше, тепер стає зрозуміло, чому смертельна аварія, по якій для Павла Павлова було обрано запобіжний захід цілодобовий домашній арешт, не розслідувалася так довго. Саме це таємниче відео могло мати такий стримуючий ефект. Але зараз влада вирішила, що Павлова краще ізолювати, а ефект від відео максимально нівелювати. 

Читайте також: Москаль назвав членів ГО Доста насильниками та вбивцями

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com