• FT9A3370

    Тарута йде в Президенти. Країна Запрацює!

    Із зареєстрованих кандидатів в Президенти України мало хто має адекватну програму, а якщо програма і є, то відсутні механізми її виконання. Серед решти кандидатів позитивно виділяється Сергій Тарута, який не просто анонсує програму дій у випадку обрання Президентом, але й показує рецепти видужання нашої економіки та її різкого росту.

  • 619d66a5e7410f93c4fbf35bcb1fe28d

    Сергій Тарута подав до ЦВК документи на реєстрацію його кандидатом в Президенти

    Ще 18 січня на з’їзді політичної партії «Основа» делегати кандидатом в Президенти від партії висунули Сергія Таруту. А 25 січня Сергій Тарута подав документи до ЦВК на реєстрацію його кандидатом в Президенти.

  • 7

    Тільки завдяки відродженню економіки можна підняти рівень життя українців

    Україна все ще є найбіднішою країною в Європі. І хоч уряд декларує ріст економіки на 3%, цього занадто мало. У 2019 на кожного українця буде створено валового внутрішнього продукту на суму 3,13 тисяч доларів, прогнозує МВФ. Але якщо порівняти ці цифри з цифрами навіть сусідніх країн Східної Європи, то стає зрозумілим, що розвитку економіки у нас, на жаль, не передбачається.

  • 48412323_1930012333785165_898682255549923328_n

    Закарпатці є прикладом для України, як мирно співіснувати в багатомовному середовищі

    На жаль, у нашій країні з наближенням виборів виринають такі питання, які часто роз’єднують українців. І одним із таких питань є питання мови. Але вже цілком очевидно, що Україні потрібно зняти мовне питання з політичного порядку денного. Мовна проблема роз'єднує українців, вона не відповідає національним інтересам і провокує руйнування країни.

Як захистити беззахисних

Як захистити беззахисних

У той час, коли в державі на рівні виживання знаходиться значна частина цілком здорових та активних людей, навіть важко уявити, як виживати незахищеним, чи навіть повністю беззахисним. Мова про людей з певними фізичними обмеженнями.
Люди похилого віку повинні отримувати гідну турботу від держави

Люди похилого віку повинні отримувати гідну турботу від держави

Ми дивуємося, коли бачимо, що за кордоном люди старшого віку активно подорожують по всьому світу і насолоджуються життям. Натомість, у нас для людей старшого віку не створено жодних умов для гідного життя. 
Зниження тарифів тільки покращить надходження до бюджету

Зниження тарифів тільки покращить надходження до бюджету

Це замкнуте коло – тарифи ростуть і, відповідно, росте заборгованість населення по сплаті за комунальні послуги. Тарифи ж повинні бути такими, щоб сукупна вартість комунальних платежів була посильною для доходів сім'ї.
Всі люди в Україні заслуговують на повагу

Всі люди в Україні заслуговують на повагу

Ми отримали важкий багаж з тоталітарного СРСР, коли були нівельовані людські цінності. Зрівнялівка вбивала особистості і суспільство чітко розмежовувалося на чиновницький комуністичний апарат та всіх інших людей. Це був період, коли навіть  простий примітивний начальник ЖЕКу хотів показати свою значимість і міг запросто зневажати та грубити громадянам, які прийшли за допомогою.
Український націоналіст із Закарпаття став на захист закарпатських угорців (ВІДЕО)

Український націоналіст із Закарпаття став на захист закарпатських угорців (ВІДЕО)

Лідер української націоналістичної організації на Закарпатті "Карпатська січ" Тарас Деяк під час виступу на одному з центральних телеканалів вказав, хто винуватий у розпалюванні українсько-угорського протистояння
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com