image

"Батьківщина" та "радикали" провалили законопроект закарпатського нардепа щодо криміналізації контрабанди

Про це написав народний депутат від Закарпаття Валерій Пацкан

"Сьогодні у Верховній Раді я представив Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо криміналізації контрабанди алкогольних напоїв, тютюнових виробів.

В ході обговорення народні депутати висловили багато зауважень і міркувань щодо законопроекту. Ми мали їх розглянути та врахувати під час доопрацювання в робочій групі, щоб винести на друге читання законопроект, який би максимально відповідав інтересам України.

На жаль, голосування було провалене. Зокрема й завдяки фракціям «Батьківщина» та «Радикальна партія Ляшка», які з незрозумілих мені причин проігнорували прийняття законопроекту, хоча їхні керівники в телеефірах і з трибуни дуже багато говорять про необхідність боротьби з контрабандою та корупцією на українських митницях.

Хочу подякувати фракції «Самопоміч», яка, хоч і перебуває в опозиції, але усвідомлює важливість боротьби з контрабандою і майже у повному складі підтримала законопроект.

Також звертаю увагу, що із закарпатських народних депутатів законопроект підтримали майже всі. Ми, як ніхто інший, розуміємо, наскільки важлива реальна боротьба з контрабандою. На жаль, парламент не захотів нас почути.

Тим не менше, руки опускати не збираюся. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо криміналізації контрабанди алкогольних напоїв, тютюнових виробів відправлений на повторне перше читання, тож, дуже сподіваюся, на наступному голосуванні ми все ж таки переконаємо достатню кількість колег у необхідності прийняття цього законопроекту", - написав Пацкан у соцмережах.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com