image

Генерал МВС Русин назвав Деканоідзе заробітчанкою, яка буде забутою

Генерал МВС, екс-начальник УМВС в Закарпатській та Вінницькій областях Віктор Русин прокоментував відставку з посади голови Нацполіції України Хатії Деканоідзе

"Про сьогоднішню відставку керівника поліції України будуть різні коментарі на телебаченні та в соціальних мережах. Свою думку по керівництву поліції я тут виклав ще півтора року назад. Зі мною сперечалися, що я не правий,старий мент, зараз все по новому, рейтинги поліції почали малювати від 45% до 60% відсотків.
Я був впевнений і залишаюсь на своїй позиції, що це заробітчани, яких повиганяли із їх рідної держави і принесуть в управління державними органами не реформи, а розвал.

Єдиний орган, який ще залишався збалансований в державі була міліція, а зараз всі бачать реформи в дії.
На жаль, зараз в державі мало хто думає про майбутнє та безпеку людей. Головне для них - різні скандали та піар. Хто зараз згадує Яценюка, грузинського міністра охорони здоров'я, латвійського міністра економіки, ту же Згуладзе? Та ніхто.
Так буде із цією пані", - написав Віктор Русин у соцмережах.

Нагадаємо, що Віктор Русин наразі є депутатом Закарпатської обласної ради від Опозиційного Блоку.

Від самого початку створення поліції він критикував її за популізм.

Він також критикував нових поліцейських за те, що вони займаються дрібними справами.

Після трагедії в Дніпропетровську генерал русин був категорично проти надання поліції більших повноважень.

Для довідки. 

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Згодом він був звинувачений за сприяння у викраденню бюлетенів на виборах мера Мукачева. За це його судили, сидів у СІЗО, але суд його згодом виправдав.

З березня 2010 року він повертається в Закарпаття вже начальником міліції і пробув у нас до грудня 2012 року, поки його не перевели у Вінницьку область.

Зараз генерал Віктор Русин став депутатом Закарпатської обласної ради від Опозиційного Блоку і навіть   пропонував свою кандидатуру на голову облради.

Прізвисько генерала Русина – «Антибіотик». Недруги звинувачують його у прикритті контрабанди наркотиків.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com