image

Руслана в Ужгороді заспівала гімн

В УжНУ Антикорупційний форум розпочався з державного Гімну у виконанні Реклами. 

У вступному слові Руслана вклонилася всім волонтерам, зокрема, закарпатським, за допомогу українським воїнам.

Співачка зазначає, що за два роки нічого не змінилося в державі, і не може так тривати далі.

Група людей, які виступлять в Ужгороді - Рух за реформи, є не політичною ініціативою, а громадською. Ініціатива - це не лише боротьба з корупцією, а підтвердження того, що є активні люди, які можуть щось робити, зазначила Руслана.

Пообіцяла приїхати в Ужгород і з новим альбомом, але наразі вона представляє Рух.  Влада відстає від того, що робимо ми, стверджує співачка. Тому зміни повинні відбуватися знизу. 

Руслана наводить приклади того, як Міноборони "кидало" хлопців, як політики тікають за кордон, як вони передають владу з рук в руки... Говорить і про те, що корупція йде й від Порошенка. 

"Цей рух -для мене можливість прийти й сказати: я буду це контролювати. Звітуй мені, як ти витратив гроші. Контроль має бути сильним", - стверджує співачка. 

Антикорупційний форум триває в УжНУ, наразі тут дуже багато людей різного віку, вони стоять поміж рядами крісел, бо місць немає для всіх. 

Дороге сонячне Закарпаття, сокотіться!, - завершила Руслана. І пожартувала: «Нині Руслана в Закарпатті, в Ужгороді. Совпаденіє? – Не думаву».

Довідково

Рух за очищення — це широка громадська коаліція, що ставить собі за мету оновити країну, ліквідувавши причини корупції та змінивши корумповані політичні еліти. Рух за очищення продовжує втілювати завдання, поставлені Революцією Гідності.

Рух об’єднує громадян України незалежно від їхньої партійної приналежності чи ідеологічної спрямованості, соціального статусу чи професії.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com