image

СБУ повідомила про підозру нардепу Олегу Волошину. Хто на черзі?

На основі доказів, які зібрала контррозвідка СБУ, підозру у державній зраді отримав народний депутат України від фракції ОПЗЖ Олег Волошин.

Як повідомили в СБУ, протягом 2020-2021 років цей нардеп сприяв військово-політичному керівництву рф у підривній діяльності проти України.

Серед іншого, Волошин цілеспрямовано маніпулював суспільною думкою українців в інтересах країни-агресора. Зокрема, подавав викривлену інформацію про військово-політичну та соціальну сферу нашої держави у своїх виступах та інтерв’ю.
Ця та інша діяльність Волошина доводить, що він свідомо діяв на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України, - повідомляє СБУ.

СБУ не буде зупинятися у виявленні колаборантів. На черзі, скоріше за все, ще один нардеп - Віктор Балога.

Нагадаємо, що 

Віктора Балогу звинувачують у грі на користь росії, бо він у 2017 році публічно закликав домовлятися з путіним і "віддати" окупований Донбас.

Журналісти встановили, що Балога системно просував російський сценарій на тлі кровопролитних боїв в АТО, коли гинули українці.
У своїх дописах у соцмережах він закликав провести референдуми та «відпустити» Донбас, який, на його думку, «ментально інший».

baloga_reference

Російські ЗМІ підхопили такі заклики Балоги.

baloga2_reference

Такі заклики Балоги різко засудив політолог Олексій Голобуцький.

"Майже рік війни. Десятки тисяч вбитих, закатованих, зґвалтованих громадян України. Нардеп Балога хоче домовлятися з Путіним. Підняв його старі дописи. А там – тупо все. Немає лише фотки паспорта громадянина РФ. Тут вам і пропозиція від Балоги провести референдум на Донбасі, і "дати окупованим територіям пожити 15 років" та багато чого іншого. Наскільки мені відомо, публічні заклики від’єднати території України підпадають під держзраду, не кажучи вже про позбавлення мандату", - пише Голобуцький.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com