• 5da5aa8-img-4558

    На тижні "Карпати" проведуть три матчі у Суперлізі

    Ужгородські "Карпати" відправилися на другий тур другого етапу Суперліги, який пройде у Херсоні. Нагадаємо, що в попередньому турі "Карпати" зазнали двох поразок, що дозволило конкуренткам зі Львова наздогнати ужгородок у турнірному становищі. Як і минулого разу четвірка лідерів за результатами першого етапу, зіграють по три матчі.

  • 383700188

    "Говерла" програє "Чорноморцю". Відео

    Відбувся матч 21-го туру між "Чорноморцем" та "Говерлою". Гра проходила у рівній боротьбі, з великою кількістю порушень та небезпечних моментів біля воріт обох команд і закінчилася з мінімальною перемогою господарів - 1:0. За одеситів відзначився Азацький, який замкнув подачу зі штрафного у виконанні Калитвинцева на 55-й хвилині. За очками "Чорноморець" майже наздоганяє "Говерлу", ця перемога стала для одеської команди першою після піврічної перерви. У паралельному матчі "Олімпік" зіграв унічию з "Ворсклою" - 1:1. Завтра відбудуться інші 4 матчі туру.

  • 6cf7ed4b86a0466ff207520d3af3095e

    "Говерла" грає з "Чорноморцем" в Одесі

    Сьогодні в рамках 21-го туру УПЛ, "Говерла" зіграє з "Чономорцем". Гра відбудеться в Одесі, початок о 14.00. Транслює поєдинок телеканал "2+2". Матч першого кола закінчився внічию — 1:1. Взаємовідносини: +5=7–3. Голи: 19:15.

  • DSC_6778-копия

    Визначилися півфіналісти Кубка Закарпаття

    Відбулися матчі у відповідь 1/4 фіналу Кубка Закарпаття.

За півфінал Шахтар сьогодні боротиметься з Брагою

За півфінал Шахтар сьогодні боротиметься з Брагою

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі Ліги Європи. "Шахтар", як єдиний представник від українського Чемпіонату у єврокубках, захищатиме честь УПЛ. Суперником гірників стане португальська "Брага". До Ліги Європи клуб потрапив з четвертого місця Чемпіонату Португалії. У поточному сезоні "Брага" після 28-ми турів також йде четвертою.
Спортсмени звинувачують відомого тренера України із Закарпаття Аблаєва в некомпетентності і просять допомоги в лікуванні молодого закарпатського фр...

Спортсмени звинувачують відомого тренера України із Закарпаття Аблаєва в некомпетентності і просять допомоги в лікуванні молодого закарпатського фр...

Спортивна громада України просить допомоги у всіх небайдужих допомогти з фінансуванням лікування молодого закарпатського фрістайліста Олександра Окіпнюка
УПЛ. «Говерла» прийме «Олімпік» у неділю

УПЛ. «Говерла» прийме «Олімпік» у неділю

Сьогодні матчем "Шахтар" - "Металіст" розпочався 20-й тур Чемпіонату України з футболу. "Говерла" в цьому турі зіграє з донецьким "Олімпіком". Гра відбудеться на стадіоні «Авангард», початок о 17.00. У першому колі ужгородці перемогли — 1:0. Взаємовідносини: +4=0–1.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com