"Карпати" — "Галичанка". Головна гра етапу

"Карпати" — "Галичанка". Головна гра етапу

У п’ятницю-суботу ужгородські «Карпати» проведуть два поєдинки зі своїм конкурентом у боротьбі за золоті нагороди ГК «Галичанка». Матч відбудеться у Львові у Палаці спорту «Будівельник». Початок п’ятничного матчу о 17.30, суботнього — о 12.30.
Чемпіоном 1 ліги стала команда Східної зони

Чемпіоном 1 ліги стала команда Східної зони

31 жовтня у Поляні відбулися фінальні поєдинки за звання переможця у Першій лізі. У матчі кращих команд Західної та Східної зон Першої ліги «Вільхівці» з мінімальним рахунком перемогли чопський «Локомотив» — 1:0. Гол на 71-й хвилині після розіграшу штрафного забив В’ячеслав Ковтан. У визначенні кращих юнацьких команд також переміг колектив зі Східної зони. «Говерла» з Ясіня у серії пенальті виявилася вдачливішою за перечинські «Карпати» — 4:2.
"Говерла" везе очко з Луцька

"Говерла" везе очко з Луцька

Відбулися матчі 13-го туру УПЛ. "Говерла" зіграла на виїзді з "Волинню". Міцності ужгородців вистачило лише на перший тайм, в якому команди продемонстрували досить рівну гру. У другому таймі луцька команда фактично висіла на воротах "Говерли", завдавши за цей час більше десяти ударів. Гра закінчилася нелогічною нічиєю, яка стала вже сьомою для команди Грозного у поточному сезоні.
Сьогодні починається 13-й тур УПЛ

Сьогодні починається 13-й тур УПЛ

Сьогодні матчем "Зоря" - "Шахтар" розпочнеться 13-й тур УПЛ. "Говерла" свій матч зіграє у неділю з "Волинню". У Прем’єр-лізі луцька та ужгородська команди зіграли 10 матчів: +4=4–2. Голи: 16:15. У минулому сезоні матч в Ужгороді закінчився нічиєю (0:0), у Луцьку перемогла "Волинь" (4:2). 13-й тур є останнім у першому колі, однак залишаються незіграними матчі 12-го туру, який перенесено на 5 грудня. 
ГК "Карпати" двічі перемогли миколаївський "Реал"

ГК "Карпати" двічі перемогли миколаївський "Реал"

У понеділок—вівторок відбулися два матчі 4-го туру жіночої гандбольної Суперліги. «Карпати» в ужгородському СК «Юність» приймали «Реал». В обох поєдинках команда Петровського здобула більш ніж впевнену перемогу над суперницями з Миколаєва.
На ЧЗ з пауерліфтингу найкраще виступив Б. Міговк

На ЧЗ з пауерліфтингу найкраще виступив Б. Міговк

Минулих вихідних у селі Поляна, що на Свалявщині, пройшов кубок області з класичного пауерліфтингу у триборстві й жимі лежачи, в якому взяли участь 87 спортсменів з семи регіонів Закарпаття. Відкривав змагання голова Полянської сільської ради Іван Дрогобецький, котрому на урочистому параді було вручено Грамоту управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток пауерліфтингу в області та з нагоди 45-річчя від дня народження. Саме за його допомоги вже третій рік є змога проводити обласні змагання у чудовому спорткомплексі «Олімп», який здатен приймати пауерліфтерські турніри й вищого рівня.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com