• Nemesh-8 (1)

    Бодібілдинг і фітнес: Фото з Кубка Закарпаття

    У вихідні в Ужгороді пройшов Відкритий кубок Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу.

  • 7766_184152

    Ужгородська «Говерла» зіграла внічию з «Чорноморцем»

    Сьогодні ужгородська «Говерла» в Києві грала виїзний матч чергового туру Чемпіонату України з футболу у вищій лізі з одеським «Чорноморцем»

  • DSC_9341

    В Ужгороді започаткували турнір "Sakura-preview"

    Сьогодні, 18 квітня, в Ужгороді у парку навпроти Совиного Гнізда Федерація петанку України започаткувала новий турнір "Sakura-preview". Участь у змаганні взяли, як досвідченні спортсмени, так і новачки. Для комфортної гри і рівних можливостей форматом турніру було обрано – дуплети супермелле. Коли команда кожного наступного кола визначається жеребкуванням за принципом переможець+той, хто отримав поразку в попередній грі. Таким чином сильні спортсмени допомагали новачкам у освоєнні техніки та тактики в петанку.Перше місце з максимальною кількістю перемог здобула ужгородка Олександра Кузьма.

  • DSC_8641

    Закарпатське регбі: тренер з 39-річним досвідом гри та етап Чемпіонату України

    Віктор Миколайович Мельничук займається регбі з 1976 року. Спочатку як гравець (університетська команда, львівський «Сокол», команда з Івано-Франківська, команда з Хмельницького), потім як тренер (спочатку в м.Кременець, Тернопільської області, потім тренер команд «Гірник» (чол.) та «Дикі кішки» (жін.) в Кривому розі), далі – як організатор змагань.

"Говерла" обігрує "Іллічівець" і доганяє "Чорноморець"

"Говерла" обігрує "Іллічівець" і доганяє "Чорноморець"

У першому матчі 19-го туру «Говерла» приймала «Іллічівець». У поєдинку ініціативою володіли господарі, які частіше атакували й створювали небезпеку біля воріт суперника. Підсумковий рахунок — 2:1.
Ужгородці здобули 6 медалей на ЧУ з таеквон-до

Ужгородці здобули 6 медалей на ЧУ з таеквон-до

4 квітня 2015 року, у Івано-Франківську пройшов 9-й Чемпіонат України з таеквон-до, в змаганнях взяли участь 308 учасників з 12 областей Украіни. Змагання проходили у двох дивізіонах: Б 8-5 куп та А 4 куп і вище, також з двох видів таеквон-до, а саме: мацогі - спаринг і туль- формальні вправи. Команду Закарпаття представляли 8 спортсменів із Ужгорода. 
Руслан Марич чемпіон України з хортингу

Руслан Марич чемпіон України з хортингу

3—4 квітня у Києві відбувся чемпіонат України з хортингу. Команду Закарпатської області представляли ужгородці Руслан Марич та Олексій Савляк (тренер Михайла Куцкіра, клуб «Проспект»). На жаль, Олексій Савляк у відбіркових поєдинках отримав травму і був знятий з двобою, а Руслан Марич став чемпіоном України у віковій категорії 18—35 років (напівважка 72-90 кг).
Лазаренко та Кордан призери Дитячої ліги з фехтування

Лазаренко та Кордан призери Дитячої ліги з фехтування

4 квітня у Києві у рамках Дитячої Ліги відбувся Всеукраїнської турнір з фехтування на шпагах «Солідарність». За нагороди боролися понад 200 дівчат і хлопців у віці від 8 до 13 років. Серед призерів двоє представників Закарпаття у змаганнях серед спортсменів 2004-2005 р. н. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com