• Nemesh-11

    Вирішальні тури у єврокубках для команд УПЛ

    З вівторка по четвер на футбольних поля Європи пройдуть матчі 5-го туру єврокубків. Українська Прем’єр-ліга на цій стадії представлена трьома командами. Усі мають шанси продовжити виступи в єврокубках навесні.

  • IMG_9781_новый_размер

    Визначилися півфіналісти Ліги чемпіонів Закарпаття

    21—22 листопада відбулися останні матчі Групового етапу ЛЧЗ. Оскільки «Сільце» та «Рокосово» відмовилися брати учать у турнірі, перший етап був дещо змінений. 

  • 332609

    "Говерла" програє у гостях

    Цими вихідними проходять матчі 15-го туру Чемпіонату України з футболу. Ужгородська "Говерла" провела матч у Полтаві проти місцевої "Ворскли". Гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь команди господарів.

  • Ворскла-Говерла-1024x671

    В суботу «Говерла» грає у Полтаві

    Сьогодні розпочнеться 15-й тур Чемпіонату України з футболу. У Києві зіграють "Олімпік" та "Динамо". Ужгородська "Говерла" свій матч проведе завтра у Полтаві проти місцевої "Ворскли". Початок гри о 14.00, трансляція на ТК «Футбол 2».  Закінчиться тур у неділю.

Україна вперше може пройти стадію плей-офф

Україна вперше може пройти стадію плей-офф

Сьогодні відбудеться матч у відповідь Стикового раунду між Словенією та Україною. Гру транслюватимуть канали "Україна" та "Футбол 1". Нагадаємо, що перший поєдинок завершився перемогою української збірної - 2:0.  
Чемпіоном 1 ліги стала команда Східної зони

Чемпіоном 1 ліги стала команда Східної зони

31 жовтня у Поляні відбулися фінальні поєдинки за звання переможця у Першій лізі. У матчі кращих команд Західної та Східної зон Першої ліги «Вільхівці» з мінімальним рахунком перемогли чопський «Локомотив» — 1:0. Гол на 71-й хвилині після розіграшу штрафного забив В’ячеслав Ковтан. У визначенні кращих юнацьких команд також переміг колектив зі Східної зони. «Говерла» з Ясіня у серії пенальті виявилася вдачливішою за перечинські «Карпати» — 4:2.
"Говерла" везе очко з Луцька

"Говерла" везе очко з Луцька

Відбулися матчі 13-го туру УПЛ. "Говерла" зіграла на виїзді з "Волинню". Міцності ужгородців вистачило лише на перший тайм, в якому команди продемонстрували досить рівну гру. У другому таймі луцька команда фактично висіла на воротах "Говерли", завдавши за цей час більше десяти ударів. Гра закінчилася нелогічною нічиєю, яка стала вже сьомою для команди Грозного у поточному сезоні.
Сьогодні починається 13-й тур УПЛ

Сьогодні починається 13-й тур УПЛ

Сьогодні матчем "Зоря" - "Шахтар" розпочнеться 13-й тур УПЛ. "Говерла" свій матч зіграє у неділю з "Волинню". У Прем’єр-лізі луцька та ужгородська команди зіграли 10 матчів: +4=4–2. Голи: 16:15. У минулому сезоні матч в Ужгороді закінчився нічиєю (0:0), у Луцьку перемогла "Волинь" (4:2). 13-й тур є останнім у першому колі, однак залишаються незіграними матчі 12-го туру, який перенесено на 5 грудня. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com