Грозний:  "Возити" нас будуть пристойно

Грозний: "Возити" нас будуть пристойно

У суботу, в рамках 3-го туру УПЛ, «Говерла» зіграє з «Шахтарем». У Чемпіонаті України команди провели 16 зустрічей: +14=2–0. Голи: 44:8. У обох поєдинках попереднього чемпіонату виграла команда з Донецька — 4:1 та 7:3. Гра відбудеться «Львів-Арені». Початок о 19.30. Трансляція на каналі «Футбол 2».
У Кубку України  "Говерла" зіграє з командою 1 ліги

У Кубку України "Говерла" зіграє з командою 1 ліги

Відбулося жеребкування 1/16 Кубка України. З цієї стадії боротьбу за трофей вступають представники УПЛ. Ужгородській "Говерлі" дістався у суперники "Геліос". За підсумками минулого сезону харківський клуб посів сьому місце. Команди вже тричі зустрічалися у рамках Кубка у 2008, 2011 та 2012 роках. Кожного разу ужгородці перемагали з однаковим рахунком — 1:0.
"Говерла" знову грає внічию

"Говерла" знову грає внічию

"Говерла" зіграла в другому турі нового сезону. Суперником ужгородців була полтавська "Ворскла". Перший тайм проходив при повному домінуванні «Ворскли». На 21-й хвилині одна з численних атак закінчилася голом, відкрив рахунок Ковпак — 0:1. Зовсім по-іншому почався другий тайм. Ужгородці пішли відіграватися і моменти вже почати виникати біля воріт «Ворскли». В одному з них у штангу влучив Хльобас, а вже у наступному Дмитро зіграв на добиванні — 1:1. Нічия стала для "Говерли" четвертою поспіль у матчах Прем’єр-ліги.
"Говерла" вдев’яте прийме "Ворсклу" в Ужгороді

"Говерла" вдев’яте прийме "Ворсклу" в Ужгороді

У суботу «Говерла» в рамках 3-го туру Прем’єр-ліги приймає «Ворсклу». У попередньому сезоні матч в Ужгороді закінчився внічию — 0:0, у Полтаві перемогли господарі — 2:0. Загальна статистика зустрічей в УПЛ: +2=5–9. Початок матчу о 17.00. За прогнозами синоптиків, в суботу очікується спекотна погода до +35, можливі грози.
Ультрас "Говерли" прозвали свою команду ФК "Оренда"

Ультрас "Говерли" прозвали свою команду ФК "Оренда"

У порівнянні з минулим чемпіонатом «Говерла» змінилася майже повністю. Кількість орендованих гравців з київського клубу вражає — 12 футболістів! Крім юнаків з Динамо-2 це Чумак, Люлька, Хльобас та Цуріков. На останній прес-конференції В’ячеслав Грозний повідомив, що «Говерлу» покинув навіть вихованець клубу Олександр Надь, який 11 років відіграв за рідний клуб. Орендовані гравці - основа бізнес-плану з повернення боргів. Більше в сюжеті програми "ПроФутбол".
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com