Шацьких гратиме з Алієвим у ФК "Рух" (Винники)

Шацьких гратиме з Алієвим у ФК "Рух" (Винники)

«Рух» з Винників підписав одного з кращих бомбардирів чемпіонатів України, екс-нападника київського «Динамо», що виступав останній сезон за «Говерлу», Максима Шацьких. Аматорський клуб також веде переговори з екс-півзахисником «Металіста» Едмар. Нагадаємо, що за «Рух» виступає український півзахисник Олександр Алієв, який швидше за все, продовжить кар'єру в аматорському клубі.
Люлька гратиме в "Говерлі" і у наступному сезоні

Люлька гратиме в "Говерлі" і у наступному сезоні

Захисник київського «Динамо» Сергій Люлька ще сезон проведе в ужгородській «Говерлі». 25-річний футболіст був на перегляді в одному з клубів Чехії, але не залишився в команді. Люлька вже приступив до роботи з командою Грозного. Швидше за все «Динамо» віддасть гравця в оренду на сезон.
"Ужгород" громить "Мукачево" і виходить в лідери

"Ужгород" громить "Мукачево" і виходить в лідери

У суботу—неділю відбулися матчі 10-го туру Чемпіонату Закарпаття у Вищій лізі. Центральний матч, що проходив в Ужгороді, викликав інтерес у вболівальників футболу. На матчі, що проходив на запасному полі стадіону Авангард, прийшли 400 глядачів. До 10-го туру ФК «Ужгород» підійшов у ранзі третьої команди поточного чемпіонату.
Непередбачуваний футбольний матч, як і доля Беци

Непередбачуваний футбольний матч, як і доля Беци

 ... 21 грудня 1992 автокатастрофа забрала життя одразу двох молодих українських футболістів — київського динамівця Степана Беци і гравця "Дніпра" Олексія Саська. Після завершення 1–го кола чемпіонату України Степан Беца перебував у відпустці й вирішив з'їздити до Дніпропетровська.
Металіст громить лідера Ч. Закарпаття (Відео)

Металіст громить лідера Ч. Закарпаття (Відео)

Харківський «Металіст» перебуває на зборах в Ужгороді. У середу команда Олександра Севидова провела свій перший спаринг. Суперник команди — лідер Чемпіонату Закарпаття ФК «Мукачево» — програв у матчі з рахунком — 0:6. У складі «Металіста» грав екс-гравець ужгородської «Говерли» Олексій Полянський, та закарпатець В’ячеслав Чурко. Триватимуть збори до 11-го липня. Тренуються футболісти у селі Кам’яниця, Ужгородського району на тренувальній базі готелю «Камелот».
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com