• 383403980

    Металіст громить лідера Ч. Закарпаття (Відео)

    Харківський «Металіст» перебуває на зборах в Ужгороді. У середу команда Олександра Севидова провела свій перший спаринг. Суперник команди — лідер Чемпіонату Закарпаття ФК «Мукачево» — програв у матчі з рахунком — 0:6. У складі «Металіста» грав екс-гравець ужгородської «Говерли» Олексій Полянський, та закарпатець В’ячеслав Чурко. Триватимуть збори до 11-го липня. Тренуються футболісти у селі Кам’яниця, Ужгородського району на тренувальній базі готелю «Камелот».

  • LZevNHHRpzE

    На Тячівщині футболісти побили арбітра під час матчу

    Під час матчу Чемпіонату Тячівського району побили суддю. Поєдинок проходив у с. Калини між місцевою командою та ФК "Інтер" з Ганичів.

  • 69750

    Фещук: Дивує беззаконня в українському футболі

    Форвард ужгородської "Говерли" Максим Фещук розказав про проблеми в команді.

  • LZevNHHRpzE

    ФК "Мукачево" вишов у лідери Чемпіонату Закарпаття

    У Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 9-го туру. Лідери Вищої ліги ФК «В. Бийгань» та «Ужгород» програли, при цьому ужгородці вже в другому матчі поспіль турі. Єдиний гол у матчі «Оболонь» — «Ужгород» був забитий на доданих хвилинах, відзначився граючий головний тренер Олександр Браєр. У турнірному становищі на перше місце вийшло «Мукачево».

ФК Ужгород втрачає лідерські позиції в ЧЗ

ФК Ужгород втрачає лідерські позиції в ЧЗ

Відбулися матчі 8-го туру Вищої ліги обласного Чемпіонату. ФК "Ужгород" несподівано поступився в домашньому матчі Севлюшу — 1:2. Осічкою лідера скористалася Велика Бийгань, яка розгромивши на виїзді Боржаву, вийшла на перше місце турнірки. У Першій лізі Західної зони Перечин розгромив конкурента по турнірній таблиці ФК Ракошино — 7:1. Рахунок став найбільшим за ці вихідні. Перечин та чопський Локомотив наразі найкращі в Лізі. У Першій лізі Східної зони змінився лідер. Вільхівці скористалися поразкою Говерли і, здобувши очко, вийшли на перше місце. За рівності очок Вільхівці мають кращу різницю забитих/пропущених. У списку бомбардирів Східної зони відразу двоє гравців Вільхівців Апіян і Дербак, а також Новіков з Говерли, що забили найбільше голів — 6. Серед бомбардирів Вищої ліги з великим відривом лідирує Жаренко з Великої Бийгані — 10 голів, а у Західній зоні Першої ліги — Степанов з Локомотива (8 голів). Наступний тур відбудеться за тиждень, початок матчів дорослих команд о 17.00.
В першому турі "Говерла" прийме "Дніпро"

В першому турі "Говерла" прийме "Дніпро"

Сьогодні відбулися збори учасників УПЛ. За його підсумками прийнято рішення зіграти новий чемпіонат сезону 2015/2016 у форматі попереднього — 14 команд у два кола. За таку формулу проголосували 9 з 14 учасників УПЛ. Проти були представники «Шахтаря» і «Зорі». Делегати від донецького «Металурга», «Дніпра» та «Волині» на зборах не були присутні. Новий чемпіонат тепер називатиметься Ліга «Парі-Матч».
В минулому сезоні "Говерлі" найчастіше били пенальті

В минулому сезоні "Говерлі" найчастіше били пенальті

17 червня (середа) у Києві відбудуться загальні збори учасників Прем’єр-ліги. На засіданні представників клубів буде визначено склад учасників наступного сезону, систему розіграшу, складено календар змагань та інше. Також на зборах назвуть дату суперкубкового матчу.
Ультрас "Говерли" відмовилися підримувати клуб

Ультрас "Говерли" відмовилися підримувати клуб

Як повідомляє ua-football.com ультрас ужгородської "Говерли" відмовилися підтримувати клуб на секторах. В наступному сезоні ультрас на стадіоні в Ужгороді не буде. Причиною цього став конфлікт між керівництвом "Говерли" (родиною Шуфричів) та ультрас. Шуфрич навіть організовував "тітушок", щоб ті погрожували фанатам. І все це через червоно-чорні прапори та гасла "Шуфрич - х...ло".
Ужгород б’є команду з Ужгородського району

Ужгород б’є команду з Ужгородського району

Відбулися матчі 7-го туру Чемпіонату Закарпаття з футболу. Першу перемогу у Вищій лізі здобула іршавська команда. З найбільшим рахунком у турі перемогла "Поляна". "Ужгород" впервнено обіграє "Середнє" і продовжує йти на першому місці. Одну гру перенесено на середу. У західній зоні Першої ліги лідер з Ракошина програв "Соколу". Після 7-го туру в трійці лідерів відразу три команди з однаковою кількістю очок. У східній зоні "Говерла" вийшла на чисте перше місце обігравши вдома конкурента по таблиці ФК "Вишково".
Говерла: Невизначеність ціною в майбутнє

Говерла: Невизначеність ціною в майбутнє

Важко знайти в українському футболі більш неоднозначну команду, аніж ужгородська "Говерла". Клуб, яким керує сімейство Шуфричів, настільки закритий, що експерти, вболівальники та журналісти частіше за все просто висувають припущення, а не констатують факти. "Говерла" протягом сезону не раз опинялася в центрі уваги спортивних ЗМІ, але до кінця розібратися у всіх процесах, що відбуваються в ужгородському клубі, не зумів, напевно, ніхто.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com