• DFKfSGiqaK4

    Ужгородці перемогли в турнірі українських діаспор

    4—6 червня у Тернополі пройшов ІV Міжнародний футбольний турнір серед команд української діаспори. Організатором змагань є Тернопільська міська рада та Міжнародне об’єднання громадських організацій «Четверта Хвиля» (Торонто).

  • Севидов

    Севідов: Буду називати речі своїми іменами

    Колишній тренер "Говерли" у інтерв’ю  ua-football.com розповів про ситуацію із боргами ужгородського клубу.

  • LZevNHHRpzE

    ФК "Ужгород" вперше програє в Чемпіонаті Закарпаття

    Минулими вихідними відбулися матчі 6-го туру Чемпіонату Закарпаття. ФК «Ужгород» вперше у сезоні втратив очки. Це сталося у виїзній грі в матчі з головним конкурентом з Великої Бийгані. У недограному матчі 4-го туру "Ракошино" — "Локомотив", чопській команді зараховано технічну поразку.

  • images

    "Металург" (Д) зливається зі "Сталлю" (Д)

    Президент Федерації футболу України Андрій Павелко підтвердив прийдешнє злиття донецького «Металурга» зі «Сталлю» з Дніпродзержинська, причому оновлена ​​команда буде називатися «Сталь» і базуватися в своєму рідному місті.

ФК "Ужгород" закріплюється на першому місці

ФК "Ужгород" закріплюється на першому місці

ФК «Ужгород» здобуває чергову перемогу і залишається єдиною командою в Чемпіонатах Закарпаття, яка після 5-ти турів йде зі стовідсотковим результатом. Крім того команда з обласного центру ще не пропустила жодного голу, забивши при цьому 15 м’ячів. В наступному турі Вищої ліги «Ужгород» зустрічається з другою командою поточного чемпіонату «В. Бийгань», яка в минулому турі втратила очки у матчі з «Дийдо».
Чемпіонат Закарпаття. "Ужгород" громить "Поляну" 7:0

Чемпіонат Закарпаття. "Ужгород" громить "Поляну" 7:0

У обласному чемпіонаті відбулися матчі 4-го туру. Найбільший рахунок був зафіксований у грі за участю «Ужгорода». У ворота «Поляни» ужгородці забили сім «сухих» м’ячів. Голи: Лютнянський (8 п.), Скунзяк (23), Чумак (39), Горський (36), Смокоровський (42), Віщак (60), Бандурович (76). Команда з обласного центру продовжує йти без втрат. Матч лідерів Західної зони у Першій лізі не закінчився, в іншому матчі «Баранинцям» зараховано технічну перемогу. У турі не зафіксовано жодної нічиї. Наступний тур за тиждень.
"Говерла" гарантує собі УПЛ на наступний сезон

"Говерла" гарантує собі УПЛ на наступний сезон

«Говерла» в рамках 25-го туру зустрічалася в Києві з «Металургом» (Д). Донецька команда до матчу підійшла у середині турнірної таблиці, заздалегідь завершивши боротьбу за зону єврокубків, «Говерла» в ранзі команди що бореться за виживання. У цьому матчі ужгродці здобули очко, у той час як у паралельному поєдинку "Карпати" програли "Динамо" і втратили можливість наздогнати "Говерлу".
"Говерлу" громлять вже в третьому матчі поспіль (Відео)

"Говерлу" громлять вже в третьому матчі поспіль (Відео)

Відбулися матчі 24-го туру УПЛ. "Говерла" свій матч провела на виїзді з луцькою "Волинню". Втретє поспіль у Прем"єр-лізі ужгородська команда пропускає 4 і більше голів. Загалом за три останні поєдинки (з "Динамо", "Шахтарем" та "Волинню") 17 м"ячів.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com