image

Цього року нажруся нормально - Михайло Кополовець розповів, як святкуватиме Новий рік

"Я не зраджую своїй традиції – усі свята проводити в сімейному колі. Лише один раз відхилився від курсу – пішов у ресторан, викинув купу грошей. У якийсь момент осінило: я ж покинув батьків. Сидів і думав: що я тут роблю? Це ж таке свято, це Новий рік, і батьки мої вже немолоді, а я заплатив 150 євро, щоб сидіти із посторонніми людьми у якомусь незрозумілому пафосі, як ідіот…"

А вдома – добре. Чекаємо, поки мама повернеться з роботи. Тоді прикрашаємо ялинку – завджи здійснюємо цей ритуал саме 31 грудня. Крім того набираємо води у велику залізну тарілку, насипаємо туди багато копійок і вмиваємо обличчя. Така традиція – мене навчила мама, а їй це передалось від попередніх поколінь. Просто Новий рік – магічний час, коли чекаєш якогось дива.

Зараз я нарешті добудував власну лазню, яку розпочав ще 5 років тому. Це – дерев'яне двоповерхове приміщення на 120 квадратних метрів. Носимо з друзями дрова – вперше будемо розпалювати, а потім паритися.

Дуже люблю салат олів'є. Запитував маму: "Чому ми їмо олів'є лише на Новий рік?". Тепер вона мені готує його щомісяця (Усміхається). На святковому столі завжди присутні традиційні мамині страви з капусти, квасолі тощо. Але олів’є – в першу чергу (Сміється).

Щодо алкоголю… Я завжди дуже важко переношу ці всі п’янки. Минулого року взагалі не пив. Але буває, що напиваємося з друзями непогано. Думаю, що цього року "нажеруся" нормально (Сміється). Потім, годинка 3-тя ночі, підемо на дискотеку в місто. Чесно кажучи, давно у мене не було такого гарного новорічного настрою, як зараз. І навіть відсутність снігу в Ужгороді на це не впливає.

football24.ua, фото  UA-Football

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com