image

Дітей учасників АТО запросили на матч «Говерла»-«Волинь»

 

14 травня під час матчу 26-го туру Ліги Парі-Матч між ужгородською «Говерлою» та луцькою «Волинню» започатковано традицію із залучення дітей з інтернатів та дітей учасників АТО до перегляду футбольних матчів чемпіонату України. На цей раз поєдинок відвідали діти учасників АТО з Ужгорода та Ужгородського району. 

Ініціатива є загальноукраїнською і стала можливою завдяки тісній співпраці між районними організаціями різних політичних партій. Як зазначив один з організаторів акції в Ужгороді Ярослав Шафарь, головна її мета – привернути увагу до стану спорту в нашій державі, а також залучити молодь до подібних заходів.

Варто зазначити, що подібна акція вперше проводилася в Ужгороді. Свої корективи внесла погода – із самого ранку в Ужгороді йшов дощ. На жаль, через це на матч не змогли приїхати діти з інтернатів та діти героїв АТО з Чопа, Мукачева, інших міст та районів Закарпаття. Відтак Ярослав Шафарь висловив сподівання, що наступного разу подібна акція буде краще організованою та більш відкритою.

 

Богдан Михальчук для ProZak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com