image

ФК Ужгород переміг Діназ у Другій лізі

У Другій лізі проходять матчі 2-го туру. Сьогодні відбулася одна гра, в якій Ужгород приймав Діназ із Вишгорода. Матч закінчився з рахунком 2:1. Голи: Пуканич (4, 72) - Марченко (89 п.).

Інші матчі 2-го туру пройдуть у суботу, 12 вересня. 3-й тур відбудеться за тиждень, Ужгород зіграє у неділю 20 вересня у Чернівцях з місцевою Буковиною.

Рахунки, турнірне становище.

Тим часом у Кубку відбулося жеребкування Другого попереднього раунду. «Ужгород» дістав у суперники волочиський «Агробізнес». Гра відбудеться у середу, 16 вересня.

* * *

Цими вихідними (12-13 вересня) відбудуться матчі 2-го туру УПЛ. Перший матч у елітному дивізіоні проведе ФК «Минай». Нагадаємо, що гру першого туру «Львів» — «Минай» було перенесено через виявлений COVID-19 у гравця львівської команди.

Отже, дебют «Минаю» у Прем'єр-лізі відбудеться у неділю, 13 вересня. Закарпатська команда на стадіоні «Авангард» прийме «Олександрію». Початок матчу о 14.00.

На матч будуть допущені глядачі, однак заповненість трибун не повинна перевищувати 25%, тобто не більше 3000 осіб.

 

Глядачів на дозволені місця будуть пускати із зобов’язанням дотримуватися вимог карантинного режиму та протиепідемічних заходів. Між фанатами має зберігатись дистанція, а вхід на стадіон буде дозволений лише в масках.

Транслюватиме поєдинок ТК Футбол 1.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com