image

ФК Ужгород планує виступати у Другій лізі Чемпіонату України

Клуб проходить атестацію у центрі ліцензування ФФУ.

Сьогодні у ФФУ відбулася нарада з керівниками аматорських клубів, які наступного сезону планують підвищитись у класі. Таких претендентів загалом 9.

ФК "Ужгород" уже прийняли у колективні члени ФФЗ, а керівництво Федерації рекомендувало команду для участі у Другій лізі.

Найближчим часом керівництво закарпатського клубу повинно надати документи, що засвідчують  права власності на футбольний стадіон, або договір на право користування стадіоном на наступний сезон. Також команда має довести, що в неї є навчально-тренувальні бази, визначитися із кадрово-адміністративним складом та розробити програму розвитку дитячо-юнацького футболу.

Директор ФК «Ужгород» Вадим Дьордь сказав, що тренувати команду й надалі буде Мирослав Бабяк: «Тренер збере команду в понеділок, 21 січня, де буде представлено ряд нових футболістів та управлінський персонал. Ігровою базою для «Ужгорода» стануть стадіони «Авангард» та «Автомобіліст», а щодо дитячо-юнацького футболу – плануємо підписати договір про співпрацю з ужгородською СДЮСШОР».

Нагадаємо, що у минулому році до Другої ліги вийшов ФК "Минай". Після передостаннього туру минайці йдуть першими у групі "А".

ФФЗ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com